Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Tv Programoversigt Yousee

Og der er en sejlklub ved Bramsnæs Vig indenfor kort afstand. Man har kun tre kvarters kørsel til København - men føler man er i en helt anden fredfyldt verden. Grundens areal er 3. 243 m2. Huset er et helårshus, men den nuværende ejer har anvendt det som fritidshus. Det er formentlig muligt at opnå flexbolig status på det, såfremt køber ønsker det.

Programoversigt

Du kan også let optage dine yndlingsudsendelser, hvis du ikke er hjemme, når de bliver sendt. Når du står på en udsendelse, klikker du blot på optage -knappen på fjernbetjeningen. Hvis du vil optage alle kommende udsendelser i en serie, skal du trykke to gange på fjernbetjeningen. Vil du ikke optage udsendelsen alligevel, trykker du på knappen indtil den røde markering forsvinder igen. Har du tv-boks til "tv i flere rum", så skal du være opmærksom på at dine optagelser kommer til at ligge lokalt på den tv-boks du planlægger optagelsen på. Vil du se en udsendelse fra arkivet, skal du blot gå til venstre med piletasten og trykke på OK, når du har fundet det program, du vil se. På næste side kan du: Afspille udsendelsen ved at klikke på afspil -ikonet. Favorit-markere udsendelsen ved at klikke på hjertet. Læse en kort beskrivelse af udsendelsen. Få en oversigt over tidligere viste afsnit og kommende afsnit.

Hvordan bruger jeg tv-guiden og arkivet? På denne side viser vi dig, hvordan du bruger tv-guiden og det spændende tv-arkiv. Når du er i gang med at se en udsendelse, kan du nemt gå ind i vores tv-guide og vores arkiv. Hvis du trykker én gang på tv-guide -knappen på din fjernbetjening, kan du i bunden af siden se info om hvad, der bliver sendt nu, og hvad den næste udsendelse er. Bruger du piletasten til venstre, kan du se de programmer, der lige har været sendt. Markerer du i stedet kanallogoet og bruger piletasterne op eller ned, kan du få samme oversigt for andre kanaler. Trykker du igen på tv-guide på fjernbetjeningen, får du den fulde tv-guide. Du får et overblik over, hvad der bliver sendt lige nu — på alle dine kanaler. Og du kan igen se, hvad der bliver sendt som det næste, og hvad der lige har været sendt. Når du står på en udsendelse, kan du markere den som favorit. Det gør du ved at trykke på den grønne knap på fjernbetjeningen. Så kan du altid finde udsendelsen under Min Side, så længe den findes i arkivet.

Viasat programoversigt

  1. Bo billigt silkeborg
  2. Restaurant københavn centrum
  3. Skæring skole elevintra 17
  4. Frivillig - Wikipedia, den frie encyklopædi
  5. Sædebetræk fiat 500
  6. Jeg er zlatan ibrahimovic
  7. Hvor gammel bliver en kat c
  8. Tv programoversigt you see hotel
  9. Tv programoversigt youseemii

Hvad kan jeg med Tv-guiden? Tryk TV Guide på fjernbetjeningen. Så får du et overblik over, hvad der bliver sendt lige nu på alle dine kanaler. Med piletasterne kan du trykke op og ned for at vælge mellem dine kanaler. Den lysegrønne farve viser, hvad der bliver sendt på tv lige nu. Brug piletasten mod højre, for at se, hvad der bliver vist senere. Start forfra Gik du glip af starten på et program, der er i gang, kan du starte programmet forfra, hvis du kan se det markerede ikon efter titlen i tv-guiden. Optag en udsendelse Du kan optage et program ved at trykke på optage-knappen på fjernbetjeningen. Når der er en rød knap ud for programmet, betyder det, at programmet bliver optaget. Trykker du 2 gange på knappen, optager du alle afsnit, der er i programserien. Du kan annullere optagelsen ved at trykke én gang til på optageknappen.

Tv programoversigt youseemii

Guide til Web: brug af nummerplade opslag - YouTube

Ønsker du at returnere en vare til BygXtra, skal du logge ind på Min side. Her finder du dine fakturaer og ordrenumre, og du finder ligeledes den returformular, som skal udfyldes i forbindelse med returneringen. Fra vi modtager dine returnerede varer, vil der gå 5-10 hverdage, inden pengene er tilbageført til din konto. Yderligere informationer om returnering af varer finder du i vores handelsbetingelser. Millarco er en danskejet virksomhed med mere end 25 års erfaring inden for produktudvikling til gør-det-selv-markedet. Virksomheden råder over en række brands, som tilbyder kvalitetshånd- og el-værktøj til profesionelle og private, samt mærker, som indeholder produkter inden for bl. a. interiør, design og grilludstyr. Millarco som brand er den del af virksomheden, der tilbyder håndværktøj til den private forbruger – gør-det-selv-manden og "hobbyhåndværkeren". Produkterne i denne kategori tilgodeser den private forbruger på alle områder, lige fra funktionalitet til pris.

Pharmakon milnersvej 42 hillerød
October 17, 2020, 4:58 pm