Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Efterskole Ridelinje Sjælland

  1. Visit sjælland
  2. Rideefterskole og Hesteefterskole | Efterskole med Heste | BGE
  3. Efterskole ridgeline sjælland
  4. Efterskole ridgeline sjælland black
  5. Ridning – linjefag – Baunehøj Efterskole

Vi har tæt samarbejde med vores smed, dyrlæge, kiropraktor, massør, HMS instruktør og sadelmager som i løbet af skoleåret kommer og holder foredrag. Vi benytter os også af at besøge store stutterier som Blue Horse, Helgstrand Dressage, Ask, samt andre relevante steder som Nyt Hesteliv, Maj-Britt Carter og Højgaard Hestehospital. På ridelinjen er der ved siden af undervisningen plads til en masse anderledes og sjove ting såsom: turridning, ponygames, hestefodbold, fastelavnsfest, kvadrilleridning, luciaoptog til hest. Når vi har en kørehest i stalden, har vi mulighed for en køretur i vores prærievogn, og når der er sne nok, kan vi køre med kane. Pasning og staldvagt At være på ridelinjen indebærer, at du også er med til at varetage den daglige pasning af alle hestene i skolens åbningstid. Det vil sige, at du tager del i udmugning, fodring o. a. praktisk arbejde i forbindelse med hele hesteholdet. Du skal derfor påregne at få en række staldvagter i løbet af året. Planen for staldvagterne udarbejder du sammen med ridelærerne.

Visit sjælland

Brøderup Efterskole Skip to content FAGLIGHED Professionel undervisning skabt i kreative og æstetiske rammer. MANGFOLDIGHED En mangfoldighed af medarbejdere og elever i et folkeligt og rummeligt miljø giver plads til de mennesker, vi er. FÆLLESSKAB Forpligtende fællesskab baseret på ansvarlighed, ordentlighed og respekt skaber samhørighed og venskaber for livet UDVIKLING Et kreativt miljø med rige muligheder for at deltage aktivt udvikler eleverne fagligt, socialt og personligt. Velkommen til Brøderup Efterskole Jakob Nordmann 2019-09-09T12:45:22+02:00

Hvis dressurrytteren ønsker at starte stævner, tilbydes der naturligvis også programtræning. Dressurunderviseren sørger også for, at hest og rytter opnår en alsidig træning vha. turridning og let spring. Herunder kan du se vores film om Ridning og Adventure Raw: Ridelinjens faciliteter Vi har to staldområder og to løsdrifte. Hver dag – året rundt – er alle heste på græs, på vores store græsmarker nede bag vores bygninger. Vi har tre ridebaner. De to af banerne er forholdsvis nyanlagte på henholdsvis 20 x 40 m og 20 x 60 m. Disse baner er også med lys. Hvad laver vi på ridelinjen? Ridelinjetimerne starter med, at vi henter heste på marken og går til stalden, hvor vi strigler, sadler op og rider. I undervisningstiden tilbyder vi udover rideundervisningen også turridning. Her har vi mulighed for at ride til stranden, hvor vi kan tage lange galopture eller soppe/svømme med vores heste. Vi underviser i hestevelfærd og dyreetik, samt almen læring om hestens røgt og pleje. Ligesom vi holder oplæg om mange forskellige spændende emner.

Rideefterskole og Hesteefterskole | Efterskole med Heste | BGE

Vil du gerne tage ryttermærke? Dansk Ride Forbund anbefaler, at alle unge ryttere tager ryttermærker, hvor du lærer om hestens natur, og hvordan du bedst omgår den. I løbet af året vil der blive mulighed for at tage Dansk Rideforbunds Ryttermærker, og vi vil se nærmere på den teori, der ligger til grund for vores ridning. Tag din egen hest med på ride efterskole Har du din egen hest, behøver du ikke at undvære den, mens du er på ride-efterskole. Det koster 500 kroner per uge til opstaldning og foder mm., hvis du gerne vil have din hest hos dig på skolen. Mere om Halstedhus rideefterskole Halstedhus Efterskole har fokus på sport og har plads til op til 165 elever i 9. eller 10. klasse. Du kan finde mere information her om det at være på idrætsefterskole Du kan også følge os på Facebook og se billeder samt fortællinger fra hverdagen på efterskolen. Har du lyst til at komme på besøg og se efterskolen og vores heste? Så kontakt os og få en rundvisning.

PÅ RIDELINJEN PÅ BINDERNÆS EFTERSKOLE ARBEJDER VI MED RIDNING OG HESTE UD FRA TRE HOVEDTEMAER: Dressur Spring Hestevelvære DRESSUR Vi vil arbejde med klassisk dressur. Udgangspunktet med dressur er at skabe balance mellem hest og rytter. Der arbejdes både med elev og hest, med det formål, at rytter og hest både er afslappede, smidige og fleksible. Der opbygges et bånd mellem disse, hvor selvtillid og samarbejde vokser gradvist. SPRING Lær de grundlæggende springteknikker, og lær at være i balance med din hest. Du får kendskab til følgende grundlæggende teknikker: Bomarbejde Balance Enkeltspring Springstilling Banespring Banebygning Afstandsbedømmelse HESTEVELVÆRE OG PLEJE Vi beskæftiger os med de "små" hverdagsting, som indebærer hestepleje og pasning: Fodring Staldpleje og rengøring På græs Hestehygiejne Pleje af saddel og hovedtøj 1. hjælp Bandage Klippe og trimme Stævneforberedelse Besøg hos dyrlægen Besøg af hestemassør Besøg sadelmageren Vi får naturligvis besøg af smeder, hvor I er med som observatører.

Efterskole ridgeline sjælland

Du bliver ikke kun bedre ved at sidde på hesten. På Ølgod Efterskole udfordrer vi dig til også at blive klogere på anatomi, gangarter, racer og meget mere. For jo større indsigt du har i de dyr du omgås, jo bedre bliver du til at genkende selv små tegn fra din nye bedste ven. Der kræves ingen forhåndskunnen for at deltage i linjefaget, du skal blot have interesse, lyst og glæde ved at være sammen med hestene - resten skal vi nok lære dig. I løbet af året arrangeres der en udenlandsrejse med fokus på hest, hvor du som rideelev får en oplevelse ud over det sædvanlige. Samarbejde med Ølgod og omegns Rideklub Undervisningen på ridelinjen sker i et samarbejde med Ølgod og omegns Rideklub som ligger godt 3 km fra efterskolen. Rideskolen har alle moderne faciliteter indenfor ridning, 2 ridehaller og helt nyt staldanlæg. Anne som er underviser har bestået både træner 1 og træner 2 uddannelsen under Dansk Rideforbund. ( se mere her) Anne træner desuden ungheste op til LA. Linjefagstur I løbet af året arrangeres der en udenlandsrejse med fokus på hest, hvor du som rideelev får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Mellem hest/pony: 1200 kr. Islænder/lille pony: 900 kr. Priserne er eks. hestepasning i ferier, lejrskoleuge og på helligdage. Du er velkommen til at tage din hest med hjem i ferierne, hjemrejse-weekender, ved lejrskoler, eller når skolen har lukket. Vælger du, at vi skal passe din hest, opkræver vi 200 kr. døgn. Dette beløb er til at dække udgifterne til de hestepassere, som vi sørger for kommer på skolen og passer din hest. Vi kender alle hestepasserne rigtig godt og ved, at de er meget dygtige. Derfor er vi meget trygge ved denne ordning. Skolens heste Hvis du ikke medbringer din egen hest og skal ride på én af skolens heste, kan du leje enten hel- eller halvpart. For helpart koster det 2000 kr. mdr inkl. undervisning, smed og dyrlæge. Det er kun dig, der rider og passer hesten. For halvpart er prisen 1200 kr. – og du deler hesten med en anden. Vi råder over forskellige hesteracer, der repræsenterer vores forskellige fokusområder. Blandt andet islandske heste, Frieser, Irish Cob, dansk varmblod og mange andre.

Efterskole ridgeline sjælland black

Din sikkerhed Vi rider altid med godkendt hjelm, sikkerhedsvest og korrekte støvler. Al omgang med hestene foregår ligeledes med hjelm. På Billeshave har du naturligvis også mulighed for at ride din hest i fritiden, dog først efter udstedelse af ridetilladelse og din turtilladelse. Du skal som minimum kunne strigle hesten, sadle den op og af, kunne trække den til/fra mark samt ride på LD niveau. Disse adgangskrav er til for, at alle elever får mest ud af undervisningen på linjen. Privatheste Hvis du tager din egen hest med på efterskolen, har vi to muligheder til dig – løsdriftsplads eller boks på skolen. Uanset hvad du vælger, skal din hest være vaccineret og ansvarsforsikret. Vi vil være behjælpelige med, at din hest bliver beskåret/skoet efter behov for egen regning. Din hest fodertjekkes flere gange i løbet af skoleåret og fodres med et godt foder samt wrap ad libitum. Priserne for løsdrift/boks på skolen med selvpasserordning og skolens faciliteter er: Stor hest: 1500 kr. pr. mdr.

Mere om de tre fokusområder: Islænder: Indeholder undervisning i grundlæggende dressurøvelser og gangartstræning på bane og i naturen. For at sikre en alsidig træning for både hest og rytter, er der mulighed for bomtræning og let spring samt mange ture ud i naturen. Der er desuden mulighed for undervisning ved Hólar-uddannet FT-berider og B-instruktør Mie Hedebo Knudsen fra Hedebo Tøltheste. Spring: Indeholder undervisning, der er målrettet springrytteren. Det betyder undervisning i grundlæggende dressurøvelser og grundridning med fokus på rytterens færdigheder og balance. Derudover gennemgår vi tempospring, bomtræning og banetræning uanset niveau. Hvis der er brug for målrettet konkurrencetræning, tilgodeser vi også det. Spring-holdet kommer også på tur, hvor du har mulighed for at svømme med hesten. Dressur: Indeholder klassisk dressurundervisning, der fokuserer på rytterens opstilling og balance samt den gode og solide grundridning. I undervisningen tager vi udgangspunkt i den enkelte ekvipages niveau, hvor forskellige dressurøvelser introduceres og løbende forbedres.

Ridning – linjefag – Baunehøj Efterskole

Få adgang til efterskolernes bedste ridefaciliteter i Danmark. Medbring din egen hest eller lån en af vores. Vi deler din passion for ridning. Det er ikke en hobby - det er en livsstil På Skrødstrup Efterskole er vi kendt for at have nogle af efterskoleverdenens bedste ridefaciliteter. Det betyder bl. a. at du kan ride i vores egen indendørs ridehal hele året. Den er placeret på skolens grund lige ved siden af staldene. Uanset hvad, glæder vi os til at dele din passion for ridning. Nina Vestergaard Når dens hove løfter sig fra jorden, og vi flyver over springet, får jeg det rigtig godt med mig selv. Medbring din egen hest Hvis du medbringer din egen hest til rideundervisning, har vi følgende tilbud til dig. Lån vores hest Hvis du ønsker at låne vores heste til din rideundervisning, har vi følgende tilbud til dig. Spring, ridning & dressur Undervisningen veksler imellem almindelig dressur, springning og gymnastikspringning. Stævner & SE-mesterskab Vi laver vores eget stævne, og tager med til større mesterskaber.

  • Off white trøje
  • Efterskole med Ridelinje - masser af ridning og fællesskab omkring heste.
  • Ridning der gør dig meget bedre - Skrødstrup Efterskole
  • Efterskole heste sjælland
  • Brøderup Efterskole
Trækvogn med stålgitter
October 17, 2020, 7:06 pm