Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Jeg Er Så Glad Idag Festsang

 1. Er jeg gravid test
 2. Jeg er så glad i dag sang
 3. Er jeg gravid
 4. Jeg er så glad i dag festsang

- en hyldest til en dejlig dag - Mel: Det var på Frederiksberg…………………………………. (Følsomt og blidt) Jeg er så glad i dag, jeg er så glad, jeg er så glad i dag, jeg er så glad, jeg er så glad i dag, jeg er så glad! NB! Paptallerkener tages på ørerne! Mel: Vi sejler op af åen…………………………………………. (vuggende) Jeg er så glad i daaaaaag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, så glad i dag, jeg er så glad, så glad i dag, osv……… NB! Paptænderne tages i munden! Mel: Der er et yndigt land……………………….. (Naturligvis stående) Jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad, så glad i dag, jeg er så glad i dag, NB! Snapseglassene tages i øjnene! Mel: Skuld gammelt venskab…………(vi ta`r hinanden i hænderne) Jeg er så glad i dag, så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag! Lånt fra

Er jeg gravid test

Mel. : Den glade vandrer (med frisk gåpåmod)... Jeg er så glad, så glad idag, jeg er så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag Jeg er så glad idag. : Den lille frække Frederik (vildt og frækt)... Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag. : Dengang jeg drog afsted (taktfast)... Jeg er så glad idag, jeg er så glad idag, Jeg er så glad idag, ja jeg er så glad idag, Jeg er så glad idag, jeg er så glad idag, Jeg er så glad idag. : Der er et yndigt land (naturligvis stående).. Jeg er så glad idag, jeg er så glad idag, Jeg er så glad idag, ja jeg er overglad, Jeg er så glad, så glad idag, jeg er så glad idag, Jeg er så glad idag, ja jeg er superglad. : Vi sejled' op ad åen (vuggende)... jeg er så glad idag, jeg er så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag, osv... : Skuld' gammel wenskav (vi ta'r hinanden i hænderne) Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad idag, Jeg er så glad, så glad idag, Jeg er så glad idag.... jeg er så!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg er så glad i dag sang

 • Temple grandin jeg er autist
 • Er cbd olie lovligt i danmark
 • Bog og ide glamsbjerg
 • Lær om pels og fældning hos din kat - Læs mere her
 • Åh jeg er så glad idag tekst
 • Jeg er så glad idag sang
 • Bog og ide dronninglund
 • Nordahl Andersen smykker - Stort sortiment & gratis levering

Tag snapseglassene for øjenene Og tænderne de falder ud, og broer bygges op og pengene de bruges – visse læger tjener godt Lidt bakket steg UHA – nej hjælp, det skal i ha' gebisset her i bruge ka' Tag paptænder i munden. (Synges stående) Mel: Skorstensfejeren gik en tur… Vi er jo så glad i dag. Vi er jo så glad i dag, glad i dag, Hvorfor er vi glad i dag? Hvorfor er vi glad i dag, glad i dag? Fordi vi er til fest i dag! Fordi vi er til fest i dag, fest i dag! Fordi vi er til fest i dag!

Er jeg gravid

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt) Forfatter Indlæg Ja den sanger kender jeg godt… Men jeg kan bare ikke lige huske den helt. Hvis du skal bruge den kan jeg nok godt finde den frem… Men skriv lige tilbage og evt. en maniladresse som jeg kan sende den på. Hilsen Vicky Sangen er her!!! 1. MEL: "det var på frederiksberg" vi er så glad idag, vi er så glad! (Paptallerkerne tages nu på ørerne) 2. MEL: "jeg er havren" vi er glad i dag, ja vi er glad! vi er glad, ja vi er glad idag! (Paptænderne sættes i munden, og vi rejser os op) "der er et yndigt land" vi er så glad i dag! ja, vi er så glad i dag (snapseglassene tages nu for øjnene, og vi sætter os ned igen) 4. MEL: "skorstensfejeren gik en tur så glad i dag! er så glad i dag, glad i dag! er så glad i dag! for vi holder fest i dag! for vi holder fest i dag, fest i dag! og nu skal vi råbe SKÅL! og nu skal vi råbe SKÅL, råbe SKÅL! og nu skal vi råbe SKÅÅÅÅL!!!! (så skal vi op at stå igen) Dette har absolut intet med babyer at gøre… Tænkte om der var nogen der kunne hjælpe mig med en bestemt sang.

Jeg er så glad i dag festsang

En god sang til at skabe en super stemning og godt humør til festen. Den hedder godt nok 70 års fødselsdag, men den kan fint bruges til mange andre arrangementer. Jeg har selv prøvet den til et par fødselsdage. Delen med paptallerknerne fungerer også fint til festsange til konfirmation, bryllup osv. Her bruges typisk en sang skrevet direkte til hovedpersonen, og efter hvert andet/tredje vers tager gæsterne så paptallerkner på ørerne, pap-tænder i munden og shotsglas i øjnene. Det giver vældig meget sjov og spas. Tekst til "Jeg er så glad i dag" Mel: Det var på Frederiksberg (Start stille og roligt ud) Jeg er så glad i dag, jeg er så glad, jeg er så glad i dag, jeg er så glad, jeg er så glad i dag, jeg er så glad! NB! Paptallerkner tages på ørerne! Mel: Vi sejler op af åen (Her vugger vi med til sangen) Jeg er så glad i daaaaaag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, så glad i dag, jeg er så glad, så glad i dag, osv……… NB! Paptænderne tages i munden! Mel: Der er et yndigt land (Vi er da patriotiske, så her står vi) Jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad i dag, jeg er så glad, så glad i dag, jeg er så glad i dag, NB!

Brug for hjælp og inspiration til dine stikord til din personlige festsang? Download vores stikordsskabeloner. Når vi skriver personlige festsange har vi brug for din hjælp. Du kender modtageren af sangen bedst, derfor har vi lavet nogle stikordskabeloner til dig. Tilvælg din gratis designskabelon til din personlige festsang Når du bestiller din personlig festsang kan du tilvælge et gratis design. Du vælger din festsang skabelon under "Vælg din GRATIS desigskabelon". De forskellige designs er vist nedeunder bestillingsformularen. Navnet på skabelonen står under billedet. Vælg den skabelon du ønsker i bestillingsformularen og tryk næste. Har du nogen spørgsmål til din bestilling? Så skriv til Handlesbetingelser for bestilling af festsang En bestilling forudsætter at indbetalingen er registreret. Når arbejdet med sangen er påbegyndt, er det ikke muligt at annullere bestillingen eller kræve pengene retur.

Lille juletræ med lys
October 18, 2020, 2:48 am