Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Iversen Isenkram Tønder

 1. Butiksejer i Tønder: - Alfa og omega at grænsen åbner | TV SYD
 2. Isenkram | Tønder Handelsstandsforening
 3. Forside - Hans Iversen & Søn
 4. Månedens medlemsbutik: Hans Iversen & Søn - Vi er både på gågaden og på nettet | Tønder Handelsstandsforening

TØNDER: De hygger sig i Danmarks Hyggeligste Handelsby Vejret er selvfølgelig en stor del af oplevelsen, og ferien kører for fulde omdrejninger. Butikkerne og spisestederne i byen er åbne. Se mere om byen, handelslivet, butikkerne og udviklingen på Mjøls Lystfiskeri - SØ1 - Fang aftensmaden i Mjøls og nyd en kop gratis kaffe i Tønder på gågaden hos Victoria, Kino Bar, Kloster Cafeen, eller Torvets Pølser... #mjøls #tønder #enkopgratiskaffedk #tondern #angelsee #forellensee #shopping Handelsbyer i hele Danmark dyster om at blive Danmarks Bedste Handelsby - #tønder #tondern #danmarksbedstehandelsby Tønder - Tønder Festival har åbnet pop-up shop på gågaden... #tønder #tondern #tf2020 #tf #tønderfestival #erikegvadpetersen Tønder: Late Night i dag...

Butiksejer i Tønder: - Alfa og omega at grænsen åbner | TV SYD

Nyheder Alle varekøb, hvis købesum overstiger DKK 500 inkl. moms, leveres fragtfrit i Danmark. Ellers pålægges 49 i fragt. Fødselsdagsdug - Nu er den her. Med klassiske broderede flag der snor sig ned over midten af bordet. En dug der kan holde i generationer og bruges igen og igen. Fødselsdagsdugen indgår i vores klassiske bordservice serie med duge og servietter i høj kvalitet. Dugen kan vaskes ved 60 grader. Fås i 2 størrelser: 140×240 cm / 140×340 cm. Spring Emotions - Følelser er overalt i hverdagslivet. Vi kan ikke eksistere uden. Med Spring Emotions® flytter de digitale ikoner ind i hverdagslivet. Hvor sms'ernes emojis forsvinder, bliver Spring Emotions® stående. Morphy Richards - Den nye serie Evoke er landet i butikken. Den fås i 5 farver i kogekande samt brødrister til 2 eller 4 skiver Morphy Richards Det var i 1935 hvor husholdningsmaskiner for alvor tog deres indtog i private hjem. Dog var disse husholdningsmaskiner en luksusvare for den mest velhavende del af befolkningen.

Peter Iversen er én af fire personer, som TV SYD følger i serien af tv-indslag og artikler under navnet 'Vores genåbning'. Her følger vi deres vej tilbage til hverdagen oven på coronakrisen. Når grænserne er åbnet, vender TV SYD tilbage til butikken i Tønder og ser, hvordan det er gået.

Isenkram | Tønder Handelsstandsforening

– Vi skal sørge for at være kendte, og det hjælper Facebook og Instagram med – For godt 5 år siden gik vi på nettet med en webshop, og selvom vi fortsat er mest glade ved den fysiske butik på gågaden, hvor vi har den direkte kontakt med kunderne og kollegerne, så har vi altså også opdaget, at internettet, og her specielt Facebook og Instagram, som vi også benytter flittigt, er med til at gøre os kendte, fortæller Peter Iversen. Et kig på forretningens Instagram-profil bekræfter, at man bruger disse medier og har kontakten direkte med kunderne. Et opslag med en kunde, der fortæller at hun har bestilt et eksemplar af en bestemt vare besvares med at den er ved at blive pakket, og går afsted med pakketransporten samme dag. Det er service helt i toppen. Hans Iversen & Søn har deres webshop på – og er på Facebook – og på instagram Om 5 år er vi stadig på gågaden – Selvfølgelig er det svært at se langt frem i denne tid, men om 5 år skulle vi stadig gerne være på gågaden i Tønder. Tønder har altid været og er fortsat en rigtig god handelsby med dygtige handelsfolk, og butikker, som folk gerne kommer langvejs fra for at handle i, lyder det fra Peter Iversen.

Når du går på opdagelse i en af vores butik i Blaabjerg Varde, kan du finde spændende vintage og retro ting. Genbrugsbutikkerne har et stort og alsidigt udvalg af møbler, glas, porcelæn, legetøj, bøger, køkkenting, gardiner m. m. Vi elsker genbrug i Røde Kors. Vi glæder os til at tage i mod dit brugte tøj, sko, møbler og nips i tøjcontaineren og byde dig indenfor i Røde Kors Butikker landet over.

 • Hvad hedder sangen? Telefonen svarer for dig!
 • Forside - Hans Iversen & Søn
 • Kort over new york
 • Huset i magstræde jazz
 • Hvad er en bacheloruddannelse? – Se definitionen her
 • Brøndby nord vej 82 17
 • Huse til salg i vestjylland
 • Kommende læserklub-rejser
 • Kort over jyllands park zoo
 • Danske netbank login

Forside - Hans Iversen & Søn

Vores genåbning I en række indslag og artikler under titlen 'Vores genåbning' følger TV SYD fire personer og deres vej tilbage til en normal hverdag i en tid, hvor flere og flere dele af samfundet åbner oven på coronakrisen. Udover indslag i TV SYDs nyhedsudsendelser, kan du også læse de fire personers historier her på Siden coronakrisen brød ud, har gågaden i Tønder ligget øde hen. Og det har man mærket hos isenkrambutikken Iversen & Søn, der har ligget i Tønder siden 1956, hvor Hans Iversen startede butikken. Nu er det hans søn, Peter Iversen, der står bag disken, hvis man kommer for at købe en gryde eller et piskeris. Men det er der ikke særligt mange, der gør lige for tiden. Størstedelen af omsætningen kommer nemlig fra turister, og dem er der ikke mange af. Faktisk er totredjedele af omsætningen i Peter Iversens butik forsvundet i denne periode. Læs også Vores genåbning: TV SYD følger fire syd- og sønderjyders vej tilbage til hverdagen Derfor venter Peter Iversen også bare på, at der snart kommer turister og lægger penge i hans butik.

Se mere af Hans Iversen & Søn på Facebook 6394 personer synes godt om dette 6465 personer følger dette. Vestergade 6 (7636, 24 km) 6270 Tønder Facebook viser oplysninger for at hjælpe dig med bedre at forstå formålet med en side. Se handlinger, som er blevet udført af de personer, som administrerer og offentliggør indhold. Siden blev oprettet 30. oktober 2012 Sider, som denne side synes godt om NYT NYT NYT NYT NYT Nu har vi glæden af at kunne tilbyde Jer delikatesser, stel samt tilbehør fra Nicolas Vahé. Om det er værtinde gaven eller bare lidt lækkert til dig selv, så har vi her et rigtig godt bud 👍👍 God aften til Jer alle. Hilsen TEAM IVERSEN Pop-Up butik i Pakhuset i Kobbergade, Tønder, åbner den 9. 11 sammen med Julebyen Tønder. Vi glæder os! Hej hej.. Så har vi fået ny forsyning af de smukke ⭐⭐⭐HERRNHUTER stjerner. ⭐⭐⭐ Rigtig god dag til Jer alle. TEAM IVERSEN ❤

Månedens medlemsbutik: Hans Iversen & Søn - Vi er både på gågaden og på nettet | Tønder Handelsstandsforening

Det kommer til at tage lidt tid, forudser Peter Iversen. Tomme Tønder buldrer slet ikke Alligevel kan det kun gå for langsomt, før der igen kommer gang i omsætningen. - Jo før vi kommer i gang igen, jo nemmere vil det være at opretholde den aktivitet og det, som Tønder gerne skulle udstråle. Det er altafgørende, siger den butiksdrivende fra Tønder til TV SYD. Som butiksdrivende i det grænsenære område ved Peter Iversen, hvor vigtige båndene over grænsen er. Men han føler ikke, at alle deler dén forståelse. - Jeg har ikke altid indtryk af, at man helt ved, hvor stærke bånd der ligger i et grænseland. Både familie- og handelsmæssigt. Vi har simpelthen brug for hinanden, slår Peter Iversen fast. Detailhandlen kan glemme alt om nedsat moms Selvom optimismen nogle dage er større end andre, så ser Peter Iversen alligevel dog et lyspunkt i mørket. - Jeg ser lyst på det, for det bliver man nødt til. Du kan også godt spørge mig i morgen, og så er alt ad helvede til. Men langt hen ad vejen, så skal vi nok få styr på det, siger Peter Iversen.

- Dagturisterne, som udgør en væsentlig del af vores omsætning, dem mangler vi. Det er alfa og omega, at grænserne åbner, siger Peter Iversen til TV SYD. Siden midten af marts har Peter Iversen stået alene i butikken, mens medarbejderne har været sendt hjem. Foto: Nikolaj Toftgaard Jespersen, TV SYD De første fem dage, efter Mette Frederiksen lukkede store dele af samfundet, havde Peter Iversen ekspedienter i butikken. Men dem sendte han hjem på lønkompensation, og siden har han selv stået i butikken, selvom der ikke har været meget at lave. Vi har ikke råd til at tabe noget på gulvet. Peter Iversen, indehaver, Iversen & Søn I butikkens levetid har Peter eller hans far ikke stået over for en lignende krise. Men Peter Iversen vil ikke være blåøjet og tro, at kunderne snart vælter ind i butikken. - Man må ikke forvente, at folk bare myldrer ud, som de gjorde før. Det kommer til at tage noget tid. Nogle er mere trygge ved situationen end andre. Der er stadig nogen, der er bange eller skeptiske over for, hvad det er for nogle regler, der flyver gennem luften.

Rex cykler åbningstider
October 17, 2020, 2:56 pm