Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Babyjakke Med Hætte

  1. Strikkeopskrift | Yndig jakke til baby i retstrik
  2. Babyjakke med hætte opskrift

Luk 4 m i hver side til ærmegab. Lad arb hvile og strik et ærme magen til. Raglan-indt: Sæt ærmerne ind på for- og bagstk = (154) 170 (182) 194 (208) m. Sæt 1 mrk ved hver samling. Strik retstrik samtidig med, at der nu tages ind til raglan på 2. p ved at strikke 2 dr r sm før hvert mrk, og 2 r sm efter hvert mrk = minus 8 m. Gtg indt for hver 4. p (4) 5 (5) 6 (6) gange, derefter på hver 2. p til der er (58) 58 (62) 66 (64) m tilb. Lad m blive på p til hætte. Hætte: Strik 3 riller frem og tilb. Tag 8 m ud jævnt fordelt på næste p. Sæt 1 mrk om 2 m midt bag = mrk-m. Tag 1 m ud på hver side af mrk-m på næste rille. Gtg udt på hver 4. rille hele arb. Strik til hætten måler (20) 21 (22) 23 (24) cm. Fordel m på 2 p. Læg arb's r-side mod r-side og strik 1. m på hver p r sm fra vr-siden samtidig med, at der lukkes af. Montering: Sy ærmerne sammen og sy sammen midt under ærmerne. Forkanter: Strik 1 m op mellem hver rille langs forkanterne og rundt langs hætten. Luk af på næste p. Sy knappene på langs venstre forkant pige/højre forkant dreng.

Strikkeopskrift | Yndig jakke til baby i retstrik

  1. Børne - babyjakke med hætte
  2. Mayflower baby jakke med hætte
  3. Sänggavel i linne

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, til statistik og markedsføring. Børne - babyjakke med hætte. Strikket i et usandsynlig nemt men meget flot struktur mønster bestående af re og vrang. Retriller i det øverste stykke. De meget moderne raglanærmer som er helt oppe i tiden i såvel voksne som børnetrøjer. Denne dejlig uimodståelige varme jakke er perfekt til det danske efterår og vinter vejr. Beskyt de små poder mod vind og rusk i en dejlg smuk og lækker strikket jakket. Jakken er strikket i dobbelt tråd i den lækre Mayflower Cotton 8/4 der findes i et utalligt farve spektra. Det er næsten ikke til at vælge blot en farve men flere. Trøjen er smukt lukket med de fine knapper i træ som giver et finish der i det hele taget er utroligt uimodståeligt. Opskriften henter du selvfølgelig helt gratis på Mayflowers hjemmeside. Den bløde bomuld som Mayflower er kendt for er den flotteste der findes. Både i kvalitet samt farve. Produkter anvendt i opskriften: Bomuld Cotton 8/4 Merc.

Familieforøgelser er én af de mest inspirerende grunde til at lave strikkede og hæklede ting. Nybagte forældre kan ofte forvente at modtage rigtig mange barselsgaver, og derfor er det oplagt at overveje alternative gaver. En hjemmestrikket eller -hæklet gave er måske hverken den største eller den dyreste barselsgave, men den er til gengæld fyldt med kærlighed og omtanke. Hvis du overvejer at gå i gang med babystrik eller -hækling, kan du eventuelt overveje en at lave en lækker hæklet eller strikket babyjakke. Fordele ved selv at hækle eller strikke en babyjakke Det er mere personligt, når du vælger selv at hækle eller strikke et stykke babytøj, men derudover er der også andre fordele ved at finde strikkepinde eller hæklenålen frem, når der skal laves en babyjakke. Den primære fordel ved en håndlavet babyjakke er af du får en formidabel pasform, hvis du følger en hæklet eller strikket babyjakke opskrift og er omhyggelig med at få den rette hækle- eller strikkefasthed. Derudover kan du også frit tilpasse babyjakken, og hvis du for eksempel laver en løstsiddende babyjakke, kan du vælge at give ærmerne en lille smule ekstra længde, så det måske i starten er nødvendigt at lave en enkelt opbratning, så jakken kan bruges i længere tid.

Babyjakke med hætte opskrift

Sidst, men ikke mindst, bør du også huske på, at du får et stykke babytøj af en ufattelig høj kvalitet, når du vælger at lave en hæklet eller strikket babyjakke i Mayflowers lækre kvalitetsgarn. Valg af Mayflower garn til en strikket eller hæklet babyjakke Alle typer af garn har sine egne fordele, og derfor bør du også være omhyggelig, når du vælger garn. Du kommer til at bruge mange timer med garnet mellem hænderne, og du får kun et godt resultat, hvis du også bruger godt garn. Mayflower har et bredt udvalg af forskellige garnkvaliteter, som er velegnet til babyjakker. Her bør du være opmærksom på, at uldgarn er varmt og relativt let, mens bomuldsgarn er behageligt på varme dage, men til gengæld vejer bomuldsgarn også mere end uldgarn. Du kan også vælge at lave babyjakken i en blanding mellem uld og bomuld og få det bedste fra begge materialer, hvis du for eksempel vælger at bruge Easy Care Cotton Merino. Hvis du ønsker at hækle eller at strikke en babyjakke, som ikke må blive for varm, kan du også overveje at kigge på vores hækle- og strikkeopskrifter af baby cardigans

Se opskrifterne her Strikkedukken Her får du en forenklet opskrift på selve dukken fra Arne & Carlos' bog "Strikkedukker" - se opskriften her Strik på ramme til Dukke Lise Dukken er strikket i dobbeltstrikning på en mellemstor, rund strikkeramme - se opskriften her Strik Æble Artist Æble Artist er et af "Frugtfjolserne" - en figur fra et projekt for at få børn til at spise mere frugt og grønt. Se opskrift her Strik den sjove Karate Rod Karate Rod er et af "Frugtfjolserne" - en figur fra et projekt for at få børn til at spise mere frugt og grønt. Se opskriften her Strik Klemen-Tina Klemen-Tina er et af "Frugtfjolserne" - et projekt for at få børn til at spise mere frugt og grønt. Se opskrift her De store børn kan selv strikke den sjove bamse til mindre søskende. Bamsen er strikket med garnrester i kun retmasker. Se opskrift her Strik en Komik Tomat Komik Tomaten er et af "Frugtfjolserne" - et projekt for at få børn til at spise mere frugt og grønt. Strik Tomaten som sød gave til børnene - Se opskriften her Ikke helt en bamse...... men disse heste-hjemmesko er bare søde.

Størrelser: Størrelser: 3 (6) 9 mdr. Længde: 26 (28) 30 cm Bredde: 25 (27, 5) 30 cm Ærmelængde: 18, 5 (20) 21, 5 cm Babyjakke med hætte, strikket i vævemønster og glatstrik Materialer: Garnforbrug: Uld/bomuld. Løbelængde 465 m/100 g. 2(2)2 nøgler råhvid à 50 g. 1(1)1 nøgle lys brun 1(1)1 nøgle lys grøn Bemærk: dette garn kan ikke valkes. Alternativ: Uld. Løbelængde 575 m/100 g. 2(2)2 nøgler råhvid (Farve A) à 50 g. 1(1)1 nøgle lys brun 1(1)1 nøgle lys grøn (Farve B) Pinde: Rundpind 60 cm, nr. :3, 5. Hæklenål nr. :3 3 knapper Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26 m og 34 p i glatstrik på pinde nr. 3, 5.

Lav trenser i modsatte side til knaphuller. Strikkeopskrift og foto: Sandnes Garn Kom godt i gang med at strikke, hækle og sy! Køb håndarbejdsmagasiner Nu kan du købe Familie Journals håndarbejdsmagasiner 101, 102 og 103 idéer i vores webshop. De er fyldt til bristepunktet med inspirerende strikkeopskrifter, idéer til strik, hækling, patchwork, bolig og genbrug. Du får det tilsendt som en PDF-fil, så du slipper for at betale fragt og kan nøjes med at printe de sider, som du skal bruge nu og her. God fornøjelse! Hvert magasin koster kun 35, - Søde, strikkede dyr Strikket bamse Hvem kan stå for sådan en sød krammebamse, strikket i blødt uldgarn? Se opskrift her Strik sød giraf Den herlige krammegiraf med de fine blomster er strikket i bomuldsgarn, så den er nem at vaske. Se opskrift her Strik en stribet hest Måske er den søde strikkede hest i virkeligheden en zebra. Se opskrift her Strikkede påskekyllinger Kuglerunde og rigtig nuser er de strikkede kyllinger - se opskriften her Strikkede lam De små, bløde, strikkede krammelam er godt legetøj til de mindste - se opskriften her Strik sødt til baby Strik en fin bamse, terning og bold til baby.

Vi sender nye strikkeopskrifter, produkter og andet godt.

Lemieux underlag hvid
October 17, 2020, 11:14 pm