Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Lars Kepler Kaninjægeren Lydbog

  1. Få Kaninjægeren af Lars Kepler som lydbog i Lydbog download format på dansk - 9788702219494
  2. Kaninjægeren af Lars Kepler | Bog & idé
  3. Lars kepler kaninjægeren lydbog pictures

Joona Linna har tilbragt to år i et højsikret fængsel, da han bliver ført væk for at deltage i et hemmeligt møde. Politiet har brug for hans hjælp til at stoppe en gådefuld morder, der kaldes Kaninjægeren. Den eneste sammenhæng mellem hans ofre er, at de alle hører et barn sige et rim om kaniner, inden morderen kommer. Tilfældigt havner tv-kokken Rex Müller midt i begivenhedernes centrum. For første gang skal han være alene med sin søn, men i stedet for tre afslappende uger bliver det en skræmmende kamp for overlevelse. Joona Linna og Saga Bauer er tvunget til at arbejde sammen i hemmelighed for at få stoppet Kaninjægeren, før det er for sent. Fil størrelse: 642310 KBIndlæst af: Esben Hansen Andre udgaver: Bog, paperback Bog, indbundet, brugt Bog, ukendt format, brugt E-bog, ePub Vis mere Vis mindre

Få Kaninjægeren af Lars Kepler som lydbog i Lydbog download format på dansk - 9788702219494

Forfatterparret må have brugt utrolig meget tid på research, hvilket fremgår af de mange indgående beskrivelser af forskellige fakta. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om den beskrivelse, der er af SÄPOS arbejds– og afhøringsmetoder virkelig er sandfærdig. Jeg må i sandhed sige, at "krimiåret 2017 er skudt i gang" med denne fremragende thriller. Tine Færchs anmeldelse: Endelig kom der ny krimi fra Lars Kepler. Jeg indrømmer, at jeg er en lille smule forelsket i Joona Linna og han har været savnet. I Kaninjægeren, starter Joona ud i fængsel og jeg må komme med endnu en indrømmelse – jeg har glemt hvorfor. Det havde heldigvis ikke nogen betydning for handlingen, og bogen starter lige på, med en spændingsscene der gav hjertebanken og et uhyggeligt, brutalt mord. Så ruller spændingsbussen ellers derudaf og holder tempoet i jævn høj fart hele vejen. Det brutale mord, er på ingen ringere, end Sveriges udenrigsminister. Saga Bauer sættes på sagen og bum bummelum, ja rigtig gættet, hun får en meget højtstående herre, til at sørge for, at de får lov at gøre brug af Joonas hjælp og skarpe hjerne.

Joona Linna og Saga Bauer er tvunget til at arbejde sammen i hemmelighed for at få stoppet Kaninjægeren, før det er for sent. Detaljer Forfatter Lars Kepler Serie Joona Linna Oversætter Andrea Fehlauer Forlag Gyldendal Udgave 2 ISBN 9788702256529 Sprog Dansk Originalsprog dan Originaltitel Kaninjägaren Sider 576 Udgivelsesdato 01-02-2018 Basis format Paperback Format Varenr. 2438772 EAN nr. Varetype Direkte Varegruppe Krimi og spænding Leverandør Nordisk Bog Center A/S Lev. varenr.

'Kaninjægeren' er ingen skuffelse, faktisk vil jeg driste mig til at sige, at det er den bedste Joona Linna krimi til dato. I én langt og svedig læsemaraton sad jeg klistret til siderne fuldstændigt opslugt af denne fængslende og hæsblæsende krimi. Jeg ville ikke gå glip af et noget som helst, ikke så meget som et enkelt my undslap min opmærksomhed. Jagten på morderen fører Joona Linna og topseje Saga Bauer ud på uventede stier, og de viser nye sider af sig selv, som styrker deres personlighed og karakterudvikling, så de fremstår som spillevende og meget menneskelige figurer. Jeg må også beundre forfatterparrets evne til i fællesskab at skrue et plot sammen, som ikke bare holder, men stålsikkert fører læseren gennem overraskende twists and turns, der må skræmme røven ud af bukserne på selv den mest hærdede krimilæser. Hvis du nogensinde har mødt forfatterparret bag Lars Kepler, ved du også at de er de sødeste mennesker, man overhovedet kan forestille sig. Det er mig ganske enkelt en gåde, hvordan de kan nedfælde så ubegribeligt skræmmende plots, der bogstaveligt talt får det til at løbe koldt ned ad ryggen, men jeg klager ikke.

Kaninjægeren af Lars Kepler | Bog & idé

HUSK 💡 For kun 29, 95 leverer vi også sikkert og direkte til din feriedestination i hele Danmark 🌞 Vælg format: Læs mere om {{icePerUnitAt}} {{price. QtyAmountFrom}} {{}}. {{ | currency}}... {{ditionalPeriodPricePerUnitAt}} {{ditionalPeriodPrice. QtyAmountFrom}} {{}}. {{ | currency}} Send denne vare som en gave Vi pakker ind, skriver kort og leverer direkte til gavemodtageren. Du modtager en SMS, når pakken ligger klar til dig Afhent fragtfrit i din lokale Bog & idé butik. Beskrivelse Ny Kepler-krimi! Joona Linna har tilbragt to år i et højsikret fængsel, da han bliver ført væk for at deltage i et hemmeligt møde. Politiet har brug for hans hjælp til at stoppe en gådefuld morder, der kaldes Kaninjægeren. Den eneste sammenhæng mellem hans ofre er, at de alle hører et barn sige et rim om kaniner, inden morderen kommer. Tilfældigt havner tv-kokken Rex Müller midt i begivenhedernes centrum. For første gang skal han være alene med sin søn, men i stedet for tre afslappende uger bliver det en skræmmende kamp for overlevelse.

Lars kepler kaninjægeren lydbog pictures

  • Lars kepler kaninjægeren lydbog 3
  • Lars kepler kaninjægeren lydbog model
  • Lars kepler kaninjægeren lydbog system

Om man så synes, der er "skruet for voldsomt op for blusset", må den enkelte selv afgøre. Det er nu 6. gang, at ægteparret Alexandra og Alexander Ahndoril under pseudonymet Lars Kepler skriver en thriller med den sympatiske og meget dygtige politimand Joona Linna i hovedrollen. I den foregående bog "Stalker" blev han idømt fængselsstraf som følge af hans ageren i forbindelse med opklaringen af stalker-sagen. I "Kaninjægeren" sidder Joona Linna derfor i fængsel, da bogen starter. Et meget spektakulært drab gør, at det svenske sikkerhedspoliti SÄPO af forskellige årsager ser sig nødsaget til at få ham sat fri, da de skal bruge hans ekspertise i opklaringsarbejdet. På den måde kommer han igen til at arbejde sammen med Säpo-agenten Saga Bauer, som han har kørt parløb med i de foregående bøger af Lars Kepler. Det er ikke småting, de to efterforskere kommer ud for. Her er dramatiske situationer med politiets indsatstyrke. Her er terrorfrygt. Her er nervepirrende spænding, hvor man ikke ved, hvad der sker bag den lukkede dør, som skal åbnes.

Du sparer 12% ift. forlagets pris Spar 1. udg. Bog, indbundet Ukendt leveringstid 52, 95 kr. 2. udg. Bog, paperback 1-3 hverdage 120, 95 kr. 3. udg. E-bog, ePub Til download 73, 95 kr. Lydbog, mp3 Bag om Stalker Rikskrim modtager mystiske links til You Tube filmklip af kvinder, filmet ind gennem deres vinduer, mens de klæder sig af. Ikke noget man tager så alvorligt. Ikke før kvinderne findes myrdet en efter en. Jonna Linna er forsvundet, og alle tror, han er død. Alle, undtagen Saga Bauer, som ikke holder op med at lede efter ham. I mellem tiden har en ny kvindelig kriminalkommissær, ekspert i seriemordere, spree killers og stalkere overtaget Joonas kontor. Og hun kalder Erik Maria Bark, hypnotisøren, ind for at hjælpe politiet med efterforskningen. Hurtigt står det klart, at man står med en sag med vidtstrakte forgreninger. Og en gåde, man ikke kan løse uden Joona Linna. "Stalker" er en klassisk Lars Kepler krimi: åndeløst spændende plot, komplicerede skæbner - skrevet med hjerte og passion.

Anmeldelse Kaninjægeren af Lars Kepler Kong Kepler har genindtaget Skandinaviens krimitrone med sin hidtil bedste Joona Linna krimi. Spændende, overbevisende og uhyggelig pageturner af første karat. Krimi-parret Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril, som står bag pseudonymet Lars Kepler, har endnu engang overgået sig selv i den sjette Joona Linna krimi. I 'Kaninjægeren' bliver Joona Linna og Saga Bauer kastet ud i opklaringen af en mordsag, som for den svenske efterretningstjeneste Säpo i første omgang fremstår som en terrortrussel rettet mod toppolitikere. Joona Linna er fængslet, men Saga Bauer trækker i trådende og får ham løsladt på udgang. Hun ved at Joona er den eneste, som kan opklare sagen, og hun har ret. Inden længe er Joona på sporet af en spree killer – en samvittighedsløs morder der slår til med få dages mellemrum med et bloddryppende hævnmotiv med rod i fortiden. Krimier er efter min mening ikke hvad de har været, men når det kommer til Lars Kepler, så ved jeg, de leverer varen.

Hvad er sp opsparing
October 17, 2020, 2:36 pm