Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Lydbøger Engelsk Undervisning

  1. Skolestuen: Flere gratis lydbøger på engelsk
  2. Lydbøger engelsk undervisning song
  3. Lydbøger engelsk undervisning dansk

Men hvis du er blevet helt hooked på den pågældende tjeneste, så skal du naturligvis ikke afmelde dig, men i stedet bare fortsætte med at lytte til gode engelske lydbøger. #1 Audible ⭐⭐⭐⭐⭐ Audible tæller klart som den lidt store dreng i klassen. Streamingtjenesten Audible har nemlig Amazon i ryggen og de har derfor et ufatteligt stort bibliotek til rådighed for alle deres brugere. Der findes over 200. 000 lydbøger på Audible, som du frit kan vælge imellem, når du skal vælge din næste bog. De fleste bøger hos Audible er naturligvis på engelsk, men tjenesten tilbyder faktisk også en stor del af biblioteket på andre sprog. Der er dog én ulempe ved at vælge Audible som sin foretrukne streamingtjeneste af engelske lydbøger: med det billigste abonnement får du kun mulighed for at lytte til én bog om måneden. Du skal således købe flere credits eller opgradere dit abonnement, hvis du ønsker at lytte til flere bøger i løbet af en måned. Til gengæld har du bogen til rådighed for evigt, så det er måske en meget god handel alligevel.

Skolestuen: Flere gratis lydbøger på engelsk

Lydbøger engelsk undervisning song

#2 Mofibo ⭐⭐⭐⭐⭐ Mofibo er en af de store spillere i Danmark og det er der én helt særlig grund til. For kun 129 kroner om måneden får du adgang til over 180. 000 titler som både e- og lydbøger. Mofibo har over 13. 000 tilgængelige lydbøger, hvoraf flere er på engelsk. Du har derfor rig mulighed for at finde en god engelsk lydbog hos Mofibo – og så kan du lytte til så mange du overhoved har lyst og overskud til. Det er naturligvis ikke et lige så stort udvalg som hos Audible, men mon ikke du nok skal kunne finde et par gode titler alligevel. #3 Saxo Premium ⭐⭐⭐⭐ Med et abonnement hos Saxo Premium får du adgang til over 60. 000 danske og engelsk e- og lydbøger for kun 99 kroner om måneden. Du kan udmærket finde gode titler – både nye og gamle, men derudover får du også andre fordele med et Saxo Premium abonnement, såsom rabatter på fysiske bøger købt i deres webshop. Saxo Premium er altså særligt beregnet til dig, der gerne vil have en kombination af gode engelske lydbøger OG tilbud på fysiske bøger, der kan pynte i bogskabet.

Lydbøger engelsk undervisning dansk

  • Hvad skriver man til en konfirmand 2018
  • Lydbøger engelsk undervisning song
  • Lydbøger engelsk undervisning norsk
  • Jysk åbningstider skjern
  • Lydbøger engelsk undervisning til

Hvis du gerne vil kunne læse og lytte offline, så skal du bare klikke på 'download' inde på bogens forside. Du kan downloade så mange bøger du ønsker og har plads til på din enhed. Vær gerne opmærksom på, at BookBeat's app er opsat på engelsk. #6 LibriVox ⭐⭐⭐⭐ Vi skrev i starten af dette afsnit, at de fleste lydbog tjenester har en gratis prøveperiode, men det behøver LibriVox ikke at tilbyde – de er gratis hver dag, hele året rundt. Her er det til gengæld bøger fra brugerne til brugerne, og du finder derfor ikke de populære bøger fra boghandlen på denne side. LibriVox er et frit public domain og alle brugere har derfor fri adgang til alle lydbøger. Derudover kan du selv indspille en lydbog og gøre den tilgængelig på LibriVox. En fordel ved flere af de ovenstående lydbog streamingtjenester er, at de tilbyder dig at lytte til din lydbog offline. På den måde er du ikke afhængig af altid at have internet til rådighed, når du vil lytte til de bedste engelske lydbøger – og ja, offline funktionen fungerer også i prøveperioden.

Ide møbler malerier
October 18, 2020, 5:06 am