Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Gode Historiske Bøger

 1. Historie - politiken.dk
 2. Bøger

Læs også top 10 true crime 7. Min far var spion 'Min far var spion' tager dig med til spionernes frontlinje i Nazityskland, hvor Frank Jensens far, Ernst, ved et tilfælde bliver indsat som hemmelig agent på en tysk flyfabrik. Bogen giver blandt andet et unikt indblik i, hvordan en snarrådig ung spion bliver betroet afgørende krigshemmeligheder og nye opgaver, selv da han sidder i fangelejr i Sverige. Lyt til 'Min far var spion', indlæst af Dan Schlosser. Læs også de 10 mest populære biografier. 6. Viking Arkæolog og forfatter Jeanette Varberg sætter vikingetogterne i centrum og skriver om de vikinger, der kom til at sætte deres spor i hele datidens Europa. Fra Irland til Rusland, fra Grønland til Middelhavet blev vikingerne en del af historien, og de træder frem i arkæologien og kilderne. Plyndringer, slagmarker og magtkampe, politiske magtspil, rænkespil og landvindinger er alle facetter af fortællingen om vikingerne ude i Skandinavien og Europa. Lyt til 'Viking', indlæst af Jeanette Varberg.

Historie - politiken.dk

For neden guider vi til tre forfattere, der alle skriver populære historiske romaner og serier. Ken Folletts historiske romaner Ken Follett er en af vor tids mest succesrige forfattere, og er særligt kendt for sin Kingsbridge-trilogi, herunder den historiske roman ' Jordens søjler '. Serien, der foregår i 1100-tallets England, har siden udgivelsen i 1989 solgt i mere end 25 mio. eksemplarer på verdensplan, og er både blevet filmatiseret og opsat som teaterforestilling. Du kan læse mere om rækkefølgen på Ken Folletts bøger. Jan Guillous historiske romaner Ligesom sin walisiske kollega er svenske Jan Guillou også kendt for sine populære historiske romaner. I 2012 udkom Guillous omfattende serie om Det store Århundrede, der følger de tre, norske brødre Lauritz, Oscar og Sverre og deres stræben efter drømmen om at skabe sig et liv som ingeniører. De tre brødre bliver undervejs præsenteret og udfordret af lidt af hvert, ikke mindst da Første Verdenskrig bryder ud. Du kan læse mere om de andre bøger i serien om Det store Århundrede og se rækkefølgen på Jan Guillous andre bøger.

 1. Bøger 2012
 2. Billige bøger
 3. Opel Signum - Wikipedia, den frie encyklopædi
 4. Hus til leje i hjørring
 5. Hvis man drikker for meget vand 10
 6. Valby Bibliotek - Arkitekturbilleder
 7. En daglig skefuld vigtige næringsstoffer - 5 fakta om hjernens udvikling
 8. Tema Historiske bøger - 12 historiske romaner du bare må læse. | Ringsted Bibliotek og Borgerservice
 9. Bedste fest sange

Efteråret er over os. Nu er det tid til at skifte varme, solrige dage i haven ud med regnfulde, kolde dage under tæppet. Og hvorfor ikke bruge denne tid på en god bog? Hos Jentas mener vi ikke, at der er noget bedre end en eftermiddag i selskab med en god historisk roman. En bog, som man kan fordybe sig i og som vil transportere dig tilbage til en anden tid og et andet sted. Så her har vi samlet en liste med historiske romaner, som vil kunne give dig mange timers læsestof til eftermiddage i lænestolen med en kop varm kakao. Rigtig god læselyst! Line fra Jentas Chufo Lloréns - Jeg vil give dig verden Barcelona i 1000-tallet. En adelsmands forbudte kærlighed. En ung knægt, der trodser sin opvækst og vinder en overklassepiges hjerte. Pagter, intriger, ambitioner. Jeg vil give dig verden er en storslået roman, som drager middelalderens Barcelona ind i dagligstuen. Hvis du nød Jordens søjler, men gerne vil drømme dig lidt længere sydpå, er dette bogen for dig! James Forrester – Helligt forræderi Året er 1563 og en religiøs konflikt præger samfundet.

Aalborg Historiske Museum har en hyggelig butik med varer fra gamle dage. Her er det blandt andet muligt at købe kopier af vikingesmykker fundet i lokalområdet, drikkeglas lavet efter ægte middelalderglas, gammeldags legetøj samt bøger med lokalhistoriske emner. I museumsbutikken på Aalborg Historiske Museum kan du købe unikke historiske smykker, som er fuldstændige kopier af arkæologiske fund fra blandt andet Aalborg, Lindholm Høje og Himmerland. Museets fagfolk udgiver løbende nye bøger om lokalhistoriske emner som en del af deres forskning. Her er nogle af de bøger, som kan købes i museumsbutikken på Aalborg Historiske Museum.

Bøger

to nye historiske bøger om Holbæk - YouTube

Hvem siger, at ferie kun betyder rejse fra sted til sted? Vi går ind for at supplere med rejse i tid, og med en historisk roman er du sikret en tidsrejse, hvor du får lov at mærke historiens kraftige vingesus. Vi har samlet et udvalg af de bedste historiske romaner her på siden, og der er bøger til for en hver smag. Uanset om du vil underholdes, blive klogere på en periode i verdenshistorien, leder efter historiske læseoplevelser for børn eller på anden vis søger historisk læseinspiration, er du kommet til det rette sted. Scroll ned ad siden her, og lad tidsrejsen begynde. Herunder kan du læse mere om tre af de mest populære historiske romanserier bøger om Anden Verdenskrig historiske romaner om romantik klassiske, historiske romaner bøger baseret på virkelige hændelser historiske romaner af danske forfattere historiske læseoplevelser til børn hvordan du får rabatter på historiske romaner med Saxo Premium Populære historiske romaner Vil du gerne vide, hvilke historiske romaner, der er de mest populære?

Forfattere som Victor Hugo, Mark Twain og John Steinbeck har alle skrevet historiske værker, der debattere sociale og politiske emner. Der er ikke bare tale om spændende, skønlitterære fremstillinger, fortællingerne fungerer også som en slags 'litterære fotografier' af tidligere tider. Bøger baseret på virkelige hændelser Biografisk? Fiktion? Autofiktion? Kom tæt på historien med bøger, der mere eller mindre er baseret på virkelige hændelser. Læs Elena Ferrantes fantastiske Napoliromaner om to kvinders stærke venskab, eller oplev Første Verdenskrig på tæt hold gennem en af historiens største kærlighedsromaner, Ernest Hemingways ' Farvel til våbnene ', der bygger på forfatterens egne oplevelser fra tiden som ambulancefører under Første Verdenskrig. Historiske romaner af danske forfattere Hvis du er til historiske romaner skrevet af danske forfattere, så er der god grund til at læse videre. Mange af de danske forfattere er gode til at skrive spændende og indlevende fortællinger, der foregår i kendte tidsperioder.

Et eksempel er forfatteren Kim Leine. Bøger som ' Profeterne i Evighedsfjorden ' og ' Rød mand/Sort mand ' handler om Grønland under og efter den danske kolonisering og om de spændinger og kultursammenstød, der er opstået heraf. Få rabat på historiske romaner med Saxo Premium Hos finder du de bedste og mest populære historiske romaner, som du nemt og enkelt kan downloade som e- og lydbøger til Saxo-appen. Som medlem af Saxo Premium får du store rabatter på de ovennævnte titler, bl. a. historiske romaner som Jeffrey Archers bøger i Clifton-krønike. De første 30 dage er gratis, herefter koster medlemskabet 99 kr. /md., og du kan opsige det, lige når det passer dig. Download Saxo-appen enten i Google Play eller App Store, og dyk ned i historien allerede nu.

Hvornår åbnede storebælt
October 17, 2020, 8:48 pm