Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Hvad Er Lecithin

  1. Hvad er iso 9001
  2. Hvad er lecithin substitute
  3. Hvad er meditation
  4. Hvad er lecithin chart
  5. Hvad er lecithin supplement

Hvad er iso 9001

  1. Hvad er happy ending
  2. Hvad er cms
  3. Hvad er sharepoint
  4. Hvad er lecithin oil

Hvis du indtager for meget lecithin, kan du opleve bivirkninger som hovedpine, kvalme og diarré. Solsikke lecithin og lecithin granulat hos Helsam Hos Helsam finder du lecithin kosttilskud i form af kapsler eller lecithin granulat som pulver. Vi har blandt andet lecithin granulat fra Biosym, som er hundrede procent vegansk. Biosyms lecithin granulat er udvundet af GMO-fri solsikkeolie, og så er det både smagsneutralt og lugtfrit. Du finder også solsikke lecithing fra Natur-Drogeriet i pulverform, der er velegnet til veganere. Hvis du hellere vil have kapsler, så har vi blandet andet også cholin i kapselform, fra samme mærke. Hos Helsam finder du derfor et bredt udvalg af naturlige lecithin-produkter, der både spænder over pulver og kapsler. De forskellige produkter fra vores højkvalitetsleverandører gør det let for dig at finde et produkt, der passer lige til dine behov. Er du derfor blevet fristet til at købe lecithin online hos Helsam? Så husk, du kan få dit lecithin kosttilskud leveret gratis til din nærmeste Helsam butik.

Det mest interessante faktum om lecithin er, at det uden tvivl hjælper med til at forebygge hjerte­sygdom. Et højt kolesterol-indhold i blodet er, som vi alle ved, én risikofaktor for hjertesygdom - cigaretrygning, fedme, stress og forhøjet blodtryk er andre faktorer. For at bekæmpe disse risiko­faktorer har man efter min mening brug for store mængder lecithin. Selvfølgelig kender vi allesammen den gamle historie om, at hvis kosten blot indeholder de rigtige fødevarer, så kan menneskekroppen selv producere lecithin, men vi er også allesammen klar over, hvor svært det er at få de rigtige fødevarer. For mig står det helt klart, at vi er nødt til at tilføje leci­thin til listen over alle de andre essentielle, rene fødevarer, som vi indtager i form af kosttilskud. Uanset om det skyldes stress, fysisk eller mental udmattelse, alder eller en kost, der indeholder util­strækkelige mængder af de stoffer, leveren har behov for for at kunne producere lecithin, så er der fare for, at mangel på stoffet i alvorlig grad kan påvirke helbredet.

Trækvogn med stålgitter
October 17, 2020, 4:34 pm