Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Køb Kun Domæne

 1. Køb domæne - Den komplette guide til køb og valg af domænenavn

Det er i dag ganske enkelt at købe et domæne, det eneste du skal gøre er faktisk at indtaste det domænenavn du ønsker og klikke på "køb domæne". Der er dog nogle forskellige ting du bør være opmærksom på før du køber. I denne artikel kan du lære alt det du har brug for at vide om domæner før du køber. Sidder du stadig med spørgsmål omkring køb, skriver du bare en kommentar, så opdaterer jeg artiklen hurtigst muligt. Hvordan vælger jeg et godt domænenavn? Det domænenavn du vælger skal være let at huske og samtidig er der en del forskellige regler der bør følges. Følger du de nedenstående regler, er du bedst muligt stillet – også på længere sigt. Undgå at bruge bindestreger i dit domænenavn. Det giver dig ingen fordel når det kommer til søgemaskinerne og vil kun gøre det sværere for dine brugere at huske dit domænenavn. Undgå at bruge tal i dit domæne. Selvom det ses flere steder at firmaer vælger at bruge tal i deres domænenavn kan det ikke anbefales. For hvordan skal brugeren kunne vide om tallet skal skrives eller staves.

Køb domæne - Den komplette guide til køb og valg af domænenavn

 • Ude Af Kontrol - Snehvide Med De 7 Små Poser (Lyriks) [Bass Boosted] - YouTube
 • Domæne ejer
 • Skisokker med uld
 • Dk domæne
 • Af diagnosis
 • Brugte biler - Volkswagen Randers
 • Box markise til campingvogn
 • Registrer domæne
 • Køb dk domæne
 • Web domæne
 • Hvordan får man sin streak tilbage på snapchat
 • A-kasse priser - sammenligning af a-kasser - find en billig a-kasse

Når det så er sagt, er det bedre du finder et domænenavn som du er tilfreds med, end at du har fokus på dine søgeord. En hjemmeside uden dine søgeord kan ranke ligeså godt, som en hvor de indgår i domænet. Jeg har selv haft mange hjemmesider til at ligge helt i toppen af Google, hvor domænet slet ikke har indholdt søgeord. Det mest afgørende er dine indgående links, side titler og om din hjemmeside er optimeret til søgemaskinerne. Har domæneendelsen nogen betydning for placeringen i søgemaskinerne? Når det kommer til søgemaskineoptimering (SEO) har endelsen ikke nogen betydning for din placering i søgeresultaterne i Google. At vælge et giver dig dog en fordel, da flere danskere vil klikke sig videre til et domæne, fremfor et domæne. Dette gør sig også gældende selvom der reelt ligger det samme indhold på domænerne. Køb derfor et domæne til din danske hjemmeside og vælg eller til din internationale hjemmeside. Flere sprog på samme domæne, en god eller dårlig ide? Min anbefaling er at du vælger en unik domæneendelse til hver sprogversion af din hjemmeside.

Bliver dit domæne anbefalet mundtligt vil det altså skabe ekstra forvirring. Brug ikke æ ø å i dit domænenavn. Selvom mange domæneregistratorer siger der ikke længere er problemer med de danske bogstaver, forholder det sig reelt ikke sådan. Mange hjemmesidesystemer og plugins er stadig ikke optimeret til æøå. Du kan altså stadig opleve alle mulige forskellige problemer, hvis du vælger et domæne med de danske bogstaver. Køb i stedet domænet med ae, oe eller aa, og brug dette som dit primære domæne. Domænet med de danske bogstaver køber du også, men sætter det op så det redirect'er til ae, oe eller aa versionen af domænet. Køb altid til din danske hjemmeside. Vi danskere stoler ganske enkelt mere på domæner. De danske domæner hører under den danske lovgivning og bliver ligeledes i høj grad brandet af de danske virksomheder. Det skaber unødvendig sprogforvirring, hvis din danske hjemmeside ligger på et domæne eller tilsvarende. Er det vigtigt at mine søgeord indgår i domænenavnet? Det giver stadig en lille fordel hvis dit primære søgeord indgår i dit domænenavn.

Er første gang du køber et domæne, er der nogle ting, der er gode at have styr på først. Der findes nogle regler omkring registrering af danske domæner, og så er der også forskel på hvad man får. Har du fundet det ALLER-bedste navn? (tjek dette tool) Hvis du skal bruge et catchy og ørehængende navn, så er det vigtigt at tænke sig rigtig godt om. Rigtig mange går lidt på kompromis, når di vælger navn, og så ender de med at skulle skifte domænenavn senere, og det er noget rigtig bras, for så mister du noget brandværdi. Det kan være svært at finde gode ledige domæner, så det er en rigtig god ide at tjekke disse super tools til ledige domæner. De giver dig en hjælpende hånd, og frasorterer helt automtisk alle navne som allerede er registrerede. Find det bedste sted at registrere domænet Spar 25% på webhotel m. koden "3GRATIS" på denne side (unoeuro) [udbydere cat="ho" col="3″ showcol="1, 3, 4″] Priserne opdateres hver måned. Skal ejerinformation være offentlig eller anonym? Man kan selv vælge, om man ønsker at have sit navn og adresse tilgængelig offentligt.

Hvis disse informationer registreres som offentlige, vil de kunne findes på hjemmesider som lister ejer og alder på domæner. Det er dog også muligt at registrere sit domæne anonymt, og det sker automatisk hos DK-hostmaster, hvis du kontakter din kommune for navne- og adressebeskyttelse i folkeregisteret. Det er kommunen som står for dette, og hvis du har anonym adresse, så vi domænet også stå som anonymt hos DK-hostmaster. For andre domæner end de danske, kan du vælge at sætte dine oplysninger som private inde i kontrolpanelet. Skal du bruge et webhotel til dit domæne? Når du køber et domænenavn for at oprette en hjemmeside på domænet, skal du bruge et webhotel sammen med domænet. Når du køber domænet har du sådan set kun købt navnet, og hvis du vil have noget liggende på domænet, skal det hostes på et webhotel. Vi anbefaler Unoeuro, som vi synes er det bedste sted at registrere domæne + webhotel. Se desuden en guide til Unoeuro her. Hvis du tilkøber webhotel skal du huske at forny både dit domæne og dit webhotel.

Domænet fornyer du hos DK-hostmaster (hvis det er), og webhotellet fornyes hos hostingudbyderen. Tilmeld PBS så du ikke taber domænet Det er rigtig surt at bygge en flot hjemmeside, og så glemme at forny sit domæne. Derfor bør du altid tilmelde den årlige fornyelse af domænet til PBS. Det kan de fleste hostingfirmaer klare, og hos Unoeuro (link ovenfor) kan du tilmelde det med et enkelt klik ved oprettelsen. Du kan vælge at købe domæne for flere år frem. Med domæner kan du registrere det i op til 10 år! På den måde sikrer du dig, at andre ikke får fingrene i domænet. Husk stavefejl og andre TLD'er Hvis du har store planer for dit nye site, bør du overveje, om du også skal købe domænet med stavefejl. Hvis du gør brug af Æ, Ø og Å i domænenavnet, kan du købe det med disse specialkarakterer, men også med AE, OE og AA. Du kan også vælge at købe domænet med andre TLD'er (top level domains) – populært kaldet "domæneendelser". Et TLD er fx., osv. Se en komplet liste med domæneendelser her (TLD).

Så snart du har købt et domæne bliver det registreret hos dk-hostmaster. Det er herefter dk-hostmaster der står for administreringen af domænenavnet. Skal du opdatere dine kontaktinformationer, overdrage et domæne, ændre DNS eller noget helt andet skal det derfor foregå via dk-hostmasters hjemmeside. Det er også dk-hostmaster der fremover vil sende dig opkrævningen på de 50, - det koster at have et domæne om året. Dk-hostmaster holder styr på samtlige danske domænenavne. Er det en god ide at købe et brugt domænenavn? Har du svært ved at finde et godt domænenavn kan du overveje at købe et udløbet domænenavn. Et domænenavn udløber, hvis den årlige domæne afgift (på 50 dkk) ikke bliver betalt. Før du køber et brugt domæne er det dog vigtigt at du kigger på, hvad domænet har været brugt til. Ligger der stadig en masse skadelige links til domænet, har det været brugt til bevidst at manipulere med søgeresultaterne i Google eller ganske enkelt har fået dårlig omtalte, er det måske ikke det bedste valg.

Laver du en norsk version, bør den ligge på, svensk på etc. Herved kan du optimere din søgemaskineoptimering, herunder din linkbuilding, bedst muligt. At købe lande specifikke domæner, vil give dig de bedste resultater på langt sigt. Hvem kan registrere og købe danske domæner? Alle danskere har ret til at købe et dansk domænenavn. Dette gør sig gældende uanset om der er tale om firmaer eller privatpersoner. Det eneste der kræves er at du opgiver korrekte kontaktoplysninger ved registreringen. Når det kommer til undelanske domænenavne er det lidt mere kompliceret, især hvis der er tale om de landespecifikke domæneendelser. Alle kan dog frit registrere, og domæner. Ønsker du at registrere landespecifikke domæner, såsom. se. no. eller, bør du undersøge domænereglerne for det pågældende land. Hvem er dk-hostmaster og hvad har de med de danske domænenavne at gøre? Når du køber et domænenavn foregår det gennem en såkaldt domæneregistrator (et firma der sælger domænenavne). Det er altså her du foretager selve bestillingen og betaler for dit domænenavn det første år.

Du kan bruge til at kigge på et domænes historik. Har du planer om et større projekt med domænet er min anbefaling dog, at du tager fat i en professionel SEO, og får ham til at tage et kig på domænet før du køber. Hvor er det bedste sted at købe domæner? – Køb domæne hos Simply Der findes masser af danske firmaer hvor du købe domænenavne. Der er dog stor forskel på den kundeservice som de forskellige firmaer tilbyder. Priserne varierer også i høj grad. Min anbefaling er at du køber hos Simply. De giver dig en god pris og har en super online support. Ønsker du at lave en blog eller hjemmeside leverer de også nogle rigtig gode at stabile webhoteller til kun 18, - om måneden. Du er nu klar til at klikke på "køb domæne". Rating (Total: 2 Gennemsnit: 5) Du skal logge ind for at kunne stemme

Hvad er sp opsparing
October 17, 2020, 10:14 am