Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Go Mad Østerbrogade Takeaway

Tag plads ved vinduet og oplev, hvordan to verdener mødes midt på Østerbro. Omgivelserne skaber de perfekte rammer for en god middag med veninderne inden turen går videre ud i det københavnske natteliv. Efter et par års pause fra Østerbro er Wokshop endnu en gang tilbage. Denne gang på Østerbrogade 39. Vil du være sikret en plads, når du besøger vores restaurant på Østerbro? Så anbefaler vi, at du reserverer dit bord på forhånd. Menukortet er centeret omkring de klassiske retter, du kender fra det thailandske køkken. Start din aften med knasende wontons fyldt med kylling, rejer og koriander eller friske forårsruller med sprøde grøntsager og friske krydderurter. Derefter kan du prøve vores karry-retter fyldt med smagen fra karry, limeblade og andre lækre krydderier. Afslut middagen med en af vores mange desserter, prøv eksempelvis vores friterede bananer med økologisk is. Er hele familien på tur, så finder du også børnemenuer i vores menukort. Prøv børne-favoritten chicken satay eller fried rice med kylling.

Go mad østerbrogade takeaway

Når du træder ind i vores hyggelige restaurant på Østerbro, vil alle dine sanser straks blive aktiveret. Fra de aromatiske dufte til de mange smukke artefakter fra vores rejser rundt i Asien. Gå på opdagelse i vores lokaler og oplev, hvordan duften af varme krydderier spreder sig og leder tankerne mod Thailand – sol, varme og sandstrande. Nyd en frokost med vennerne eller invitér kæresten på en middag i Fætter BR's gamle lokaler på Østerbro. I dag er lokalerne totalt forvandlet til en stilfuld restaurant, hvor københavnerne kan få velsmagende thai-mad af høj kvalitet til en fornuftig pris. Østerbro er blevet et spisested rigere. I hjertet af Østerbro, ikke langt fra Trianglen og søerne, finder du Wokshops restaurant. Her kan lokale og turister smage autentiske thai-retter tilberedt af thailandske kokke. Wokshop har skabt en hyggelig oase på Østerbro nær Nørrebro og Nordhavn. Spisestedet er indrettet i et moderne og stilrent look med mørke møbler og skulpturer på væggene. Facaden består af store vinduespartier, hvorfra lyset smukt kan skinne igennem.

Forside By oversigt Søg Go Mad Take Away er en restaurant beliggende på Østerbrogade 89 i København Ø. Du kan finde deres hjemmeside her og besøge dem på deres Facebook side. CVR-nr 32811817 Gå til Facebook Bestil hos Just Eat Early Bird. De bedste spisesteder med 1/3 skåret af prisen. Her findes du alle danske restauranter. Email: [email protected]

Interesseret i at høre mere om vores menu? Tag et kig på vores menukort og genopdag klassikere eller finde din nye favorit. Har du travlt eller ønsker du blot at tage maden med som take away? Dette er naturligvis også en mulighed. Bestil din favorit-ret fra vores restaurant og afhent den på Østerbro på vejen hjem fra job. Midt på Østerbro kan du opleve en bid af Thailand, når vores thailandske kokke tilbereder autentiske retter bestående af gode råvarer til priser, hvor de fleste kan være med. Det thailandske køkken er kendt for at være en eksplosion af smage, friske krydderurter og sprøde grøntsager. For at sikre at du altid får den velkendte smag, får vi leveret friskplukkede krydderurter og specialiteter direkte fra Thailand. Så selvom vores restaurant er placeret i det kolde nord, vil de mange smagsindtryk og dufte lede tankerne mod de thailandske strande. Nyd en af vores cocktails til middagen og glem for en stund hverdagen. Vi ses på Østerbro, hvor vores dygtige personale står klar til at guide dig igennem det thailandske køkkens mange smage.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere om mulighederne for at spise i vores restaurant? Så er du altid velkommen til at ringe til vores restaurant på 35 36 61 21. Vil du bare gerne holdes opdateret på spændende nyheder samt hvornår vi kører kampagner, så er du altid velkommen til at følge os på Facebook og Instagram. Du finder Wokshops restauranter i Lyngby, Odense, Valby, Hellerup og på Rungsted Havn, Kgs. Nytorv og Frederiksberg. Copyright wokshop 2019 - All rights reserved

GoMad Take Away København Ø - Dagens Menu

Go´Mad take away er en lille familevirksomhed, bestående af: sicilienske Gaetano hans danske kone, Birgit og hendes søn, David. Birgit og Gaetano har i årenes løb drevet italiensk resturanter, osse på Østerbro (Taormina og Verona). Men forsøger nu med take away aftensmad. Vores menu består af grillede burgers, danske klassikere og italienske retter, som løbende skiftes ud med nye retter, pånær burgers som er fast på menuen. Vi laver også take away desserter! Du kan eventuelt kontakte os eller komme ned i vores butik. Det vil glæde os at se dig, på glædelig gensyn.

Hos Go' Mad Take Away på adressen Østerbrogade 89 København Ø får du lækker mad serveret med et smil. Go' Mad Take Away er en Takeaway som tilbyder mad, der er inspireret af det Europæisk, Italiensk køkken. Menukortet er fyldt med lækre retter, og du kan blandt andet vælge mellem Burger, Læs mere Fedtfattig Mad, Kødretter, Salat. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Go' Mad Take Away stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse. Go' Mad Take Away tilbyder takeaway til afhentning. Vil du gerne bestille bord, er der også mulighed for det, så undgår du ventetid, når du ankommer. Der er frit valg mellem alle retter på menukortet, og du kan få Aftensmad.

  1. Mam perfect med navn 3
  2. Go mad østerbrogade takeaways
  3. Kendte malere i det moderne gennembrud
  4. Go mad østerbrogade takeaway
  5. 🐵Peter Pedal 🐵En aften i Zoologisk Have 🐵Sæson 1 Fuld Episode 🐵Børn Film 🐵Film til Børn - YouTube
Lille juletræ med lys
October 17, 2020, 5:48 pm