Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Huawei Login 192.168

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version eller benytter en anden browser Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version. Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox. Det betyder også, at du på ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb. Opdater Internet Explorer Ok, jeg forstår. Besøg alligevel

Sådan skifter du navn og adgangskode på dit trådløse netværk

Du kan også ændre navnet til dit netværk. Det tager få minutter. Du konfigurerer din router i Routerens Brugerflade i en browser eller med Huaweis HiLink-app. Vi har lavet en guide til begge dele. Første gang du logger i Routerens Brugerflade, skal du igennem en hurtig opsæting (Quick Setup). Sådan gør du: Start med at oprette forbindelse til din MiFi-router. Åbn en browser. I søgefeltet indtaster du IP-adressen: 192. 168. 8. 1 Du er nu inde i Routerens Brugerflade. Log ind på routeren. Både password og brugernavn er admin. Tryk log In Sæt et hak ved Auto-download, så opdateres routeren løbende og automatisk. Tryk Next. Her kan du ændre navn (SSID) og adgangskode (WLAN key) til netværket: Hvis du ændrer passwordet, er det smart at sætte hak ved show password. Du kan altid se navn/adgangskode, under Device Info på din router. Her ændrer du adgangskoden til Routerens Brugerflade i din browser/app fremover. Skriv det valgte password i det øverste felt, og bekræft i det andet felt. Adgangskoden skal være på mindst 6 tegn, med både bogstaver og tal.

Huawei e5331 login

Hvis du har fået eller lånt routeren af en internetudbyder, har du også fået besked om routerens IP-adresse. Hos nogle internetudbydere skal man logge på deres selvbetjening for at ændre navn og kodeord på det trådløse netværk. Når du har indtastet din routers IP adresse, så vil du se en hjemmeside, ligesom når du tilgår en almindelig hjemmeside. Du vil dog oftests blive bedt om at logge ind. De loginoplysninger der skal bruges til din router vil du som oftest også have mulighed for at kunne finde i den manual, som du har fået med, da du valgte at købe din router. Kan du ikke finde din manual, kan du igen prøve at søge på modelnummeret på Google. Hvis du ikke har held med at finde loginoplysningerne så er her nogle forslag til hvad de kunne være: – Ofte brugte brugernavne: Blankt felt, admin, administrator, router, login – Ofte brugte passwords: Blankt felt, admin, administrator, password, 000, 0000 2. Vælg trådløs/Wireless Efter du har logget dig ind, vil du kunne se en menu, hvor der vil være en række forskellige valgmuligheder.

  1. Huawei scs login
  2. Huawei login 192.168 portal
  3. Trailer leje bilka 3
  4. Anne marie et dukkehjem
  5. Fantastiske skabninger lydbog sang
  6. Kia værksted lyngby
  7. Køb lamper - Få en lampe i flot design til lav pris - IKEA
  8. Huawei login 192.168 internet
  9. Outlet - udgået babyudstyr, barnevogne, kombivogne og andre tilbud

Tænd routeren. Tag skallen af bagsiden. Lad batteriet blive i. Find reset-knappen. Den er lille og rød. Tryk den ind i ca. 10 sekunder med en tandstik, pincet eller lign. Routeren genstarter nu, og der står WELCOME på skærmen, når den starter op. Din router er nu gendannet til fabriksindstillinger. Følg vores guide længere oppe for opsætning. Strøm og hardware: Sørg for at SIM-kortet sidder rigtigt i routeren. Metalskinnen giver et klik, når den er korrekt låst. Sørg for at batteriet er korrekt sat i. Guld mod guld. Sørg for at der er strøm på routeren. Brug USB-opladeren. ​Forbindelse til MiFi-routeren: Sørg for at du forbundet til det rigtige WiFi-netværk (SSID under Device info). Sørg for at du har tastet adgangskoden rigtigt. Hvis der er et 0 i standardkoden, er det altid tallet nul. Hvis routeren ikke har været aktiv i lidt tid, går den i dvale. Tryk på strømknappen for at vække den. Adgang til Routerens Brugerflade: Sørg for, at du har indtastet brugernavn og adgangskode korrekt.

Frederikshavn boligforening ledige lejligheder i sæby
October 17, 2020, 11:34 pm