Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Den Grønne Elevator Teater

 1. Den Grønne Elevator - Udsolgt
 2. Den grønne elevator tester les
 3. Dansk Forfatterleksikon. Andre teatres repertoire 1722-1975
 4. Anmeldelse: Den grønne elevator, Tivoli, turné (gæsteanmeldelse) - Ungt Teaterblod

Bodil Jørgensen og Tommy Kenter gæster Østjylland med våd komedie. Annonce »Den grønne elevator« bliver kaldt teaterhistoriens største brandert. Og den er også den længstvarende. Siden urpremieren på Broadway i 1915 har farcen, der i den amerikanske udgave hedder »Fair and Warmer« gået sin sejrsgang kloden rundt. Farcen har siden den første danske premiere i 1920'erne haft et stort publikum, og gennem tiden har berømte par som Jørgen Ryg og Kirsten Walther, Kjeld Petersen og Lily Broberg og Claus Ryskjær og Lisbet Dahl lagt krop til forviklingskomedien. I 2014-udgaven er det Tommy Kenter og Bodil Jørgensen, der giver den som Billy Bartlett og Blanche Wheeler, mens Lisbeth Dahl har sat sig godt til rette i instruktørstolen. Duoen blev taget godt imod af det samlede anmelderkorps. »Bodil og Tommy suveræne i 'Den grønne elevator'«, lød det i BT's femstjernede anmeldelse, da »Den grønne elevator« havde premiere i Glassalen i Tivoli for et år siden. Jacob Steen Olsen fra Berlingske Tidende gav fire stjerner og skrev: »Tommy Kenter og Bodil Jørgensen tager alle stikkene hjem i den gamle teaterfarce«.

Den Grønne Elevator - Udsolgt

EkstraBladet var med på de fire stjerner og skrev: »Den grønne elevator« er en fest og Tommy Kenter en forrygende elevatorfører«. Blandt de mindre begejstrede var dagbladet Information, hvor anmelderen fandt stykket »so last century«. »Tiden er i den grad løbet fra den plattte handling, at den i dag virker decideret provokerende - på grænsen til det sexistiske. For hvad handler forestillingen om? Såmænd bare om nogle mænd, der er hamrende bange for, at deres koner tager et enkelt sidespring, mens de selv dyrker organiseret utroskab på faste ugedage til borgerskabets udelte velsignelse. Og det skal vi sidde og forherlige i 2014! Det er langt ude«. Handlingen udspiller sig i New York, og er i Lisbeth Dahls iscenesættelse rykket frem fra 1920'erne til 1960'erne. De to hovedpersoner, Blanche (Bodil Jørgensen) og Billy (Tommy Kenter), beslutter sig sammen for at udsætte deres respektive ægtefæller for lidt af en gimmick. For at hævne sig på deres utro ægtefæller vil de lade dem tro, at de har indledt en affære, og de vil tages på fersk gerning.

Den grønne elevator tester les

Af Mette Meyer, gæsteanmelder Forestillingen er for alle, der har været i et længerevarende forhold… eller har fået en lille en eller 30 for meget på en festlig aften – og som kan relatere sig til det og de udfordringer, som udspringer af dette. Se forestillingen, hvis du vil opleve en hylesjov komedie om ægteskab og tømmermænd. "Den Grønne Elevator" er et af historiens mest succesfulde lystspil og har siden den første danske opsætning i 1920 trukket tusindvis af danskere i teateret. Handlingen foregår i 1960'ernes New York med cocktails, dans og storbyliv. Billys kone elsker at danse og gå i teateret og at få en lille en, imens Billy (Tommy Kenter) selv helst bare vil blive hjemme og tit falder i søvn, hvis hun endelig får slæbt ham med i byen. Blanche (Bodil Jørgensen) er gift med en verdensmand, der altid er frisk på et lille "bestyrelsesmøde". Blanche går helst ikke udenfor en dør, uden at han er med. Historiens største brandert… Det er præcis, hvad den stille bankmand Billy og den generte mus Blanche kaster sig ud i, da de opdager at deres respektive ægteskaber ikke er helt så lykkelige, som de troede.

Vil du opdateres på de nyeste trends? Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og vær med i konkurrencer, få besked om nye produkter og meget mere Jeg accepterer betingelserne Ved tilmelding accepterer du vores betingelser og vilkår

Dansk Forfatterleksikon. Andre teatres repertoire 1722-1975

Men for at planen skal lykkes, spiller flaskerne i barskabet en ikke helt ubetydelig rolle. Der bliver mikset en række potente cocktails, og en af dem døber de Den grønne elevator. I genopsætningen er der blevet skiftet lidt ud i det oprindelige hold. Charlotte Fich spiller Laura Bartlett i stedet for Ann Eleonora Jørgensen, mens Caroline Dahl afløser Mathilde Norholt som stuepien Tessie. »Jeg glæder mig usigeligt meget til at komme tilbage på scenen og til rollen som Blanche sammen med Tommy Kenter og alle de andre. Det er så befriende morsomt et stykke, som jeg vitterlig nød at være en del af, da vi spillede i vinter i Glassalen. Så selvom det også er en fysisk, hård rolle, så ser jeg frem til at grine sammen med publikum, « udtaler Bodil Jørgensen. Den grønne Elevator Musikhuset Aarhus, Store Sal, 4. -6. marts kl. 20. Værket i Randers, Store Sal, 10. april kl. 19. 30. Medvirkende: Tommy Kenter, Bodil Jørgensen, Mads M. Nielsen, Charlotte Fich, Peter Gantzler, Caroline Dahl og Max Hansen.

Anmeldelse: Den grønne elevator, Tivoli, turné (gæsteanmeldelse) - Ungt Teaterblod

I Lisbet Dahls version er handlingen rykket frem til 1960'ernes New York. Cool storbyliv, stærke cocktails, skarpe og sjove replikker og ualmindelig mange forviklinger står i kø. Billy (Tommy Kenter) og Blanche (Bodil Jørgensen) beslutter sig for at udsætte deres respektive ægtefæller for lidt af en gimmick. De vil lade dem tro, at de har indledt en affære, og de vil tages på fersk gerning. Men for at planen skal lykkes, spiller flaskerne i barskabet en ikke helt ubetydelig rolle. Der bliver mikset en række potente cocktails, en af dem døber de Den Grønne Elevator – og resten skal ses i teatret. Sjovt og vådt bliver det! Bodil Jørgensen er tilbage Den folkekære skuespiller er klar til gå på scenen igen efter sin alvorlige ulykke i sommer. Til december får hun sammen med Tommy Kenter og en række af landets bedste skuespillere igen latterbarometeret til at stige med den anmelderroste farce Den Grønne Elevator. "Jeg glæder mig usigeligt meget til at komme tilbage på scenen og til rollen som Blanche sammen med Tommy Kenter og alle de andre.

B. C. -Teatret (opførelse nr: 1) Den grønne elevator Til toppen af siden

De to er Billys og Blanches modsætninger. Stuepigens små krumspring og livlige indstilling var et frisk pust, og jeg tudede af grin over flyttemændene, der ikke havde meget andet end øl og værtshus i hovedet. Og drukscenen med alt hvad der hører til, er billetprisen værd i sig selv! Forestillingen er fantastisk sjov og spændende. Alle skuespillerne gav den hele armen, og alle der har prøvet at få lidt for meget på en sjov aften (og har haft det skidt dagen derpå) kan relatere til denne hylesjove komedie. Tivoli, turné Sønderborg Teater Turné indtil 18. april 2015 Spilledato: 20. marts 2015 Fotos: Tivoli Har du lyst til at købe en billet? Se nærmere på forestillingens officielle side: Indlægsnavigation

Instruktion: Lisbet Dahl. Oprindeligt manuskript af amerikanske Avery Hopwood. Oversættelse: Palle Kjærulff-Schmidt.

 1. Galgoer i nød
 2. Lær at tegne graffiti
 3. Lejelejligheder i københavn
 4. Hvad er privatlønsværn
 5. Faxe olie hvid pris
 6. Havenyt.dk - Hvilke træarter egner sig til snobrødspinde?
 1. Frederikshavn kristiansand
Mesoterapi læber aalborg
October 17, 2020, 9:38 pm