Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Ansættelse Af Udlændinge

Dette gælder eksempelvis områder såsom ansættelsesbevisloven og ferieloven. Er den udenlandske medarbejder også dækket ind under funktionærloven, er dette også gældende i Danmark. Ydermere er udenlandske medarbejdere som udgangspunkt også omfattet af reglerne i Danmark omkring social sikring. Her er barselsloven og sygedagpengeloven inkluderet. Derudover betyder det, at den udenlandske medarbejder vil være dækket af overenskomstmæssige ansættelses- og lønvilkår, hvis virksomheden er dækket af en kollektiv overenskomst. Arbejdstilladelse afhængig af nationalitet Nogle nationaliteter kræver, at personen får arbejdstilladelse, for at vedkommende kan arbejde i en dansk virksomhed i Danmark. Dermed bliver der skelnet mellem borgere, som kommer fra de nordiske lande, EU-lande og tredjelande. Det er vigtigt at understrege, at det er dit ansvar som arbejdsgiver, at alle dine medarbejdere har ret til at arbejde i Danmark. Beskæftiger du medarbejdere, som ikke har arbejdstilladelse, kan dette føre til bøder eller fængselsstraffe.

Ansettelse af udlaendinge

Flere og flere udenlandske statsborgere vælger at komme til Danmark. Dette betyder, at der er rig mulighed for at skaffe ny arbejdskraft til virksomheden, hvor nye kompetencer, arbejdsgange og livsformer kan blive tilgængelige. Dog er der nogle aspekter, som man skal være opmærksom på, hvis man som virksomhed vælger at ansætte udenlandsk arbejdskraft. Aspekterne varierer, alt efter hvor i verden den specifikke person kommer fra, og derfor kan det være svært at holde styr på de forskellige ting. Dette kan du læse mere om i denne artikel, hvor du får nogle tips omkring ansættelse af udlændinge i en dansk virksomhed. Ansættelseskontrakt på lige fod med andre Uanset om man er dansk statsborger eller ej, forlanges det, at man bliver ansat med en ansættelseskontrakt. Denne kontrakt skal foregå ud fra de samme regler til en udenlandsk medarbejder som til en dansk statsborger. Dette betyder, at en udenlandsk medarbejder, der arbejder i en dansk virksomhed i Danmark, er omfattet af den gældende lovgivning, som også er for danske statsborgere.

Men husk at udlændingen skal have søgt om forlængelse inden udløbelse af sin opholds- og arbejdstilladelse – ellers er det ulovligt arbejde. Hvad er straffen for ulovligt arbejde? Ved uretsmæssig beskæftigelse af en eller flere udlændinge er det enten et spørgsmål om en bøde eller fængsel. Det samme gælder for udlændingen, der kan få op mod et års fængsel, udvisning samt indrejseforbud for en tid. Så læs godt op på reglerne! Kilde:

Hos SelskabsAdvokaterne er vi specialister i ansættelsesret, og bistår dig naturligvis gerne i forløbet, såfremt du måtte ønske at ansætte en udenlandsk statsborger. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf. 45 23 00 10 eller på mailadressen: for en nærmere uforpligtende drøftelse af dine ønsker og behov.

6312 - Arbejds- og opholdstilladelse ved ansættelse af udenlandske medarbejdere

Hjælp til valg af A-kasse Dette er ofte en af de ting som er meget attraktivt for nye i Danmark, og noget som kan være vanskeligt selv at sætte sig ind i. Er man medlem af en arbejdsgiverforening, som har et samarbejde med en a-kasse vil det være et oplagt valg. Ellers findes der mange specifikke a-kasser indenfor de forskellige hverv. Der er i alt 23 a-kasser, hvor man finder forskellige fordele og ressourcer. Læs fx her omkring a-kasser særligt for de tekniske hverv. Få gerne juridisk hjælp Det kan være en yderst god idé at få juridisk hjælp til papirarbejdet i forbindelse med ansættelse af udlændinge i Danmark. På denne måde vil man være sikker på, at alt forløber sig fuldstændig lovligt og korrekt. Dette kan i sidste ende være med til sikre, at der ikke overtrædes nogen love overhovedet. Dertil kan det også være fordelagtigt at hjælpe udlændingene med at finde et sted at bo. Ifølge kan det øge arbejdsglæden og raten for succes væsentligt, når den nye medarbejder oplever at få hjælp til disse ting.

Ved at hjælpe med fund af bolig rækker virksomheden en hjælpende hånd ud til den ansatte. Dette giver både et godt indtryk for den nye samt en god grobund for den ansatte til at få en god start i det nye land – og dermed også bedst chance for at gøre et godt i arbejdet i den nye virksomhed.

 1. Regler for ansættelse af udlændinge
 2. 118 online oplysningen store
 3. Nexø Gamle Røgeri - Nexø, Denmark
 4. Bøger hos Saxo - Danmarks største udvalg af bøger
 5. Skrotning af bil
 6. Lux - Babysvøb | Opskrifter | - Hobbii.dk
 7. Søborg, Transformervej 8| 1240 m² Lageropbevaring til leje
 8. Brdr andersen skænk wife
 9. Kim Larsen arbejdede før sin død på biografi - den udkommer snart | TV 2 Fyn
 10. Stor dansk overraskelse: Magnus Cort vinder 18. etape i Vueltaen - TV 2
 11. Hvad skal du være opmærksom på, når du ansætter udenlandsk arbejdskraft?

Det er endvidere vigtigt, at du i de tilfælde, hvor den udenlandske statsborger kun har ret til at opholde sig og arbejde i Danmark i en begrænset periode, sørger for at notere tidspunktet for tilladelsens ophør ned, således at du ikke begår en ulovlighed ved fortsat at have ansat en udenlandsk statsborger, som ikke længere har tilladelse til at arbejde – og måske endda, opholde sig i Danmark. Step 3: Følg op Som beskrevet ovenfor, er det vigtigt, at du som arbejdsgiver forholder dig til, hvornår en udenlandsk medarbejders opholdstilladelse/arbejdstilladelse udløber. Beskæftiger du en udenlandsk statsborger efter medarbejderens opholdstilladelse/arbejdstilladelse er udløbet risikere du, at blive straffet herfor. Bistår du en udenlandsk statsborger med at opholde sig ulovligt i Danmark eller beskæftiger du en udenlandsk statsborger, som ikke har arbejdstilladelse, kan du for hver forseelse straffes med bøde eller fængsel i optil 2 år. For den udenlandske statsborger kan overtrædelse af udlændingelovens bestemmelser tillige blive dyrt, da ophold i Danmark uden tilladelse kan straffes med bøde eller fængsel indtil 6 måneder.

08. 02. 2017 Udenlandske statsborgere er rykket massivt ind på det danske arbejdsmarked. Det kan gøre det svært at orientere sig i reglerne for ansættelse af udenlandsk arbejdskraft. Vi guider dig i forhold til, hvor i verden arbejdskraften kommer fra. Hvis du ansætter en medarbejder, som ikke er dansk statsborger, kan der opstå en række praktiske spørgsmål. Vi beskriver de overordnede regler, men de gælder kun medarbejdere, der bliver ansat direkte i danske virksomheder. Reglerne kan være anderledes, hvis der fx er tale om en vikar fra et udenlandsk vikarbureau eller en medarbejder, der - som led i en entreprise - arbejder i Danmark. Skal medarbejderen have en arbejdstilladelse? Hvorvidt din kommende medarbejder skal have arbejdstilladelse afhænger af nationaliteten. Udlændingeloven skelner nemlig mellem borgere fra nordiske lande, borgere fra EU-lande (herunder også fra EØS-lande og Schweiz) og borgere fra tredjelande. Borgere fra nordiske lande kan frit tage ophold og arbejde i Danmark uden at skulle have en arbejdstilladelse.

 1. Office 365 dansk
Pharmakon milnersvej 42 hillerød
October 18, 2020, 1:06 am