Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Kort Over Jyllands Park Zoo

Parken indeholder over 500 dyr og har desuden en række forlystelser som karrusel. Parken henvender sig særligt til børn. Blandt parkens dyr tæller bl. a. løver og giraffer. I juni 2014 fik parken to nye løvinder. Nærmeste stationer til Jyllands Park Zoo i Videbæk Bus stationer tættest på Jyllands Park Zoo i Videbæk

Kort over jyllands park zoo tycoon

Super til små børn. Nogle steder lidt slidt Dato for oplevelse: juli 2020 LTL skrev en anmeldelse d. 8. Aalborg, Danmark 3 bidrag 1 nyttig stemme Pyh. Hvor skal man næsten starte. Meget slidt park - alt er gammelt og selve Tivoli er virkelig nedslidt. Dyrenes forhold virker også noget tarvelige. Der var rigtig mange mennesker i parken og det var umuligt at holde ordentlig corona-afstand i de små stier. Ser man bort fra … Dato for oplevelse: juli 2020 Danes55 skrev en anmeldelse d. 4. Holstebro, Danmark 1. 476 bidrag 383 nyttige stemmer En sommer dag i Juli og alle børne familier på vej og mange havde valgt Jyllands Park Zoo. Det havde vi også med familiens små og det var et godt valg. Gode p pladser og lang kø men alt foregik stille og roligt. Parken er især for familier med små børn, den er måske ikke ny men … Dato for oplevelse: juli 2020

Meget afslappende dyrene havde ca samme plads som man ser andre steder., dyrepasserne virkede engagerede, personalt meget venligt. Spændende at se specielt er en stemning, som man tænker, "i gamle dage" i Danmark, på den gode må havde mad med, da man som regel ikke kan få vegetarbøf el lign i, men der var desværre heller ikke sukkerfri is. Det var en varm dag, så det ville have været rart, det kan man jo ikke selv tage med Dårlige forhold Dårlige forhold. Alt er nedslidt og dyrene har ALT for lidt plads! Entré'en er alt for høj i forhold til forholdene. Det er ikke noget som jeg vil betale for igen, og heller ikke noget jeg vil støtte! Vi er kommet her i mange år Vi er kommet her i mange år, da køretiden er kort for os. Jeg vil give de mange anmeldelser ret i, at det er temmelig nedslidt. Omvendt er det overskueligt og fint for helt små børn. Kundeservicen er dog ofte virkelig dårlig. I dag skulle vi (2 voksne og 3 børn) slutte af med en togtur. Vi havde dog kun fire klip tilbage og havde fem kroner klar, hvilket er lidt over turprisen.

Der var helt sikkertikke færre gæster, end da vi besøgte jer sidste år. Derudover synes jeg simpelthen der er alt for få sprit dispensere rundt omkring i parken. Hvis jeg bliver spurgt om jeg vil anbefale et besøg, vil svaret helt klart være hold jer væk. Jeg sætter aldrig mine ben i jeres zoo… Jeg sætter aldrig mine ben i jeres zoo igen! Dyrene går under dårlige forhold. Deres bure er virkelig små og så ser dyrene triste ud!! I virker til at være ligeglad med at der er corona virus i omløb. Der er næsten ikke noget håndsprit at finde og så lukker i alt for mange mennesker ind. 1 meters afstand mellem folk var ikke at finde! I fortjener ikke at få nogle stjerner overhovedet!! Det var ikke pengene værd, heller ikke til halv pris. Jeg støtter jer aldrig igen!!!! Dårlige forhold! Meget nedslidt park, men rigtig dårlige forhold for dyrene. Alle dyrene virkede deprimeret og lignede ikke dyr der trives. Flere gik og cirkulerede eller lå samkrøllet. Kommer aldrig igen! Håber stedet bliver tilset!

Nogle dyr få have det ok, men alt i alt en trist oplevelse:-(! Mange gode steder at spise sin mad og sådan... men det hele er utrolig nedslidt og stadig som da det blev bygget. Mange af dyrene har for lidt plads og går på beton gulve. Det var endnu værre for nogle år siden. Dvs lidt bedre nu men ikke ret meget. Dyrene viser tegn på stereotyp adfærd, især kattedyrene! Det løvebur... hold kæ... hvor er det synd! Og bavianerne... beton hul... og.. stakkels stakkels heste der går den samme dødsyge rute med børn på ryggen! skar i mit dyrehjerte:( Entre prisen er ret dyr så det undre mig man ikke kan bygge bedre indhegninger og bure til dyrene. Jeg synes det er synd! Er ikke sikker på vi kommer tilbage igen. Hvad er det dog for et sted at vise sine børn? Har ikke lyst til at støtte nogen der har dyr under sådanne forhold! Det var DYRT Da man har betalt for komme ind. skal også betale for at prøve de mekaniske feteriaet:-) Maden og betjeningen som burde være en del af oplevelsen - hold nu kæft hvor er det stygt!

Jyllands Park Zoo (Videbæk, Danmark) - anmeldelser

Ville ikke give op. Det er langt ud over hvad der kan forventes, vi er virkelig rørt over den helt fantastiske behandling vi fik fra jeres side. TAK!

© 2020 TripAdvisor LLC Alle rettigheder forbeholdes. Brugsbetingelser Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies Accept af cookies Oversigt over website Sådan fungerer websitet Denne version af vores website er beregnet til folk, som taler Dansk i Danmark. Hvis du er bosiddende i et andet land eller område, skal du vælge den ønskede version af Tripadvisor for dit land eller område i rullemenuen.

 • Kort over jyllands park zoo tycoon
 • Rema 1000 snejbjerg radio
 • Åbningstider for Rema 1000 Skovlunde i Skovlunde Byvej 29, 2740, Skovlunde | FindAaben
 • Cykellås – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
 • Hus til salg døckerslundsvej odense
 • Sådan renser du dine ører | Samvirke
 • Tillykke med hende tv
 • Psykisk arbejdsmiljø dårlig ledelse francais

Oplagt udflugtsmål til en rigtig familiehyggedag. Vi og alle dyrene glæder os til jeres besøg. Overnatning i nærheden Rejkjær Camping 6990 Ulfborg Denne superhyggelige 3-stjernede familieplads har masser af atmosfære. Enhederne er store og niveaudelte. Hedegården 8450 Hammel I Østjylland, 3 km uden for Hammel, drives Hedegaarden som aktivt landbrug med masser af aktivitetsmuligheder og oplevelser med dyr, fællesrum med Hotel Saxildhus 6000 Kolding I Kolding bymidte finder du Hotel Saxildhus. Hotellet, der er en smuk bygning fra 1800-tallet, rummer 87 værelser og en dejlig lobby. Hos os starter hver dag med en udsøgt morgenbuffet. FUR Camping 7884 Fur Kandidat til status som Naturverdensarv! Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen på FUR Camping. Kom ned i gear, og oplev det helt særlige ø-liv. Aarhus Camping 8200 Århus N Naturskøn plads - kun 8. 6 km nord for Århus centrum. Juelsminde Bed & Breakfast 7130 Juelsminde Juelsminde Vandrerhjem og B&B ligger i hjertet af Juelsminde by, tæt på havnen og marinaen.

 1. Tandlæge godt smil
 2. Tyroler udklædning vejle denmark
 3. Julekalender gennem tiden
Hvornår åbnede storebælt
October 17, 2020, 7:44 pm