Hvor meget vejer en hvid tiger

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ on line 258 Blog | ツ Arkiv for: Blog 2014 blev året.... jeg modtog en masse pakker. 32 stk ble...

Lyngkilde Rådgivende Ingeniører

  • Dørgreb til terrassedør med lås
  • Skade på egen bil forsikring net
  • Magasin åbningstider
  • Mobil reparation københavn 2018
  • Regulering af rævehvalpe - Mit Jagtblad 07-16
  • Små og store Volkswagen-biler knækker cancer i Aalborg | Volkswagen Danmark

Lyngkilde a/s - 19015637 - Næstved - Se Regnskaber, Roller og mere

Se billedserie 51-årige Per Harding er pr. 15. september udnævnt til administrerende direktør for de rådgivende ingeniører Lyngkilde, der har hovedsæde i det markante gule hus på Præstøvej. Foto: Jørgen C. Jørgensen Artiklen: Lokal mand i spidsen for Lyngkilde Lokal mand i spidsen for Lyngkilde Næstved - 27. september 2019 kl. 11:15 Per Harding. Det er navnet på den nye administrerende direktør for det rådgivende ingeniørfirma Lyngkilde A/S. Den titel har han haft siden 15. september, men han er ikke mere ny i firmaet, end at han netop har fejret 25 års jubilæum her. Trods de forholdsvis mange år i firmaet er her alligevel tale om et generationsskifte, da han er 51 år, mens den netop afgåede topchef Claus H. Larsen har rundet de 66. Claus H. Larsen fortsætter som partner i firmaet, nu som økonomi direktør. - Claus H. Larsen var min censor, da jeg blev uddannet bygningskonstruktør fra Haslev Byggetekniske Højskole, og vi har arbejdet sammen lige siden, siger Per Harding, der også har en baggrund indenfor VVS og dermed er godt klædt på til de tværfaglige projekter, som Lyngkilde har en del af.

Kunderne er tit offentlige eller halvoffentlige som almennyttige boligselskaber, og kerneområderne er byggeri, anlæg og miljø samt sundhed og sygehuse. En del af arbejdet ligger naturligt nok i København, men Lyngkilde gør også en dyd ud af at være lokale: - Vi flytter aldrig fra hverken Næstved eller Køge, understreger Per Harding. Lige nu står Lyngkilde blandt andet for den byggetekniske rådgivning på byggeriet af den nye Nordøst Amager Skole, en ny skole i Helsingør, to nye daginstitutioner i Gladsaxe, arbejde for Ringsted Forsyning og arbejde for nogle almene boligforeninger. Udnævnelsen markeres med en reception i Lyngkildes hovedsæde på Præstøvej 39 i Næstved i dag, fredag den 27. september, kl. 13-16 for samarbejdspartnere, kunder og venner af huset. Kommentarer Vi ønsker en åben og livlig debat på, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til retningslinjer og gældende lovgivning.

  1. Hvad er sex
Trækvogn med stålgitter
October 18, 2020, 12:28 am